Luigi Datome gözyaşlarıyla emekliye ayrıldı! Fenerbahçe'de Avrupa şampiyonluğu yaşamıştı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Luigi Datome gözyaşlarıyla emekliye ayrıldı! Fenerbahçe'de Avrupa şampiyonluğu yaşamıştı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin eski basketbolcusu Luigi Datome, son kez sahaya çıkarak kariyerini sonlandırdı. İtalya Milli Takımı'nın kaptanı olan 35 yaşındaki yıldız alkışlarla veda etti.

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen İtalya Milli Takımı'nın kaptanı Luigi Datome, emekliye ayrıldı.

Filipinler, Japonya ve Endonezya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2023 FIBA Dünya Kupası'nın 7'ncilik maçında İtalya ile Slovenya karşılaştı.

Slovenya'nın 89-85 galip ayrılarak organizasyonu 7. sırada tamamladığı maçın son bölümlerinde oyundan alınan Datome, taraftarlar ve sahadaki basketbolcular tarafından alkış eşliğinde kariyerini noktaladı.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1700490920691425621

5 SENE FENERBAHÇE'DE OYNADI

FIBA Dünya Kupası'nın ardından emekliye ayrılacağını önceden duyuran 35 yaşındaki oyuncu, 2015-20 sezonları arasında Fenerbahçe'de de oynamıştı.

2017'de Fenerbahçe ile THY Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Datome, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Detroit Pistons ve Boston Celtics'te de forma giymişti. İtalyan oyuncu, üçer kez Türkiye Ligi, Türkiye Kupası, İtalya Ligi, iki kez İtalya Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...