Luka Modric'ten Arda Güler sözleri: Harika bir çocuk. Önünde güzel bir gelecek var

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Luka Modric'ten Arda Güler sözleri: Harika bir çocuk. Önünde güzel bir gelecek var

SPOR Haberleri  / Anadolu Ajansı

EURO 2024) Elemeleri D Grubu altıncı hafta maçında yarın Türkiye'yi konuk edecek Hırvatistan Milli Takımı'nın yaşyan efsanesi Luka Modric, Real Madrid'den takım arkadaşı Arda Güler için övgü dolu ifadeler kullandı

A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. hafta maçında yarınki rakibi Hırvatistan'ın efsane futbolcusu Luka Modric, yeni stadyumlarında maçı kazanmak istediklerini söyledi.

38 yaşındaki futbolcu, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında, "Zor bir maç bekliyor. Türkiye harika bir takım ve biz onlara saygı duyuyoruz. Ev sahibi biziz. Yeni stadımızda oynuyoruz ve taraftarlarımızın önünde kazanmak istiyoruz" dedi.

"ARDA HARİKA BİR ÇOCUK"

Real Madrid efsanesi, sakatlığı nedeniyle A Milli Takım kadrosunda yer alamayan takım arkadaşı Arda Güler için ise "Arda harika bir çocuk, çok yetenekli bir oyuncu. Onu çok parlak bir gelecek bekliyor. Real Madrid taraftarına büyük sevinçler yaşatacağına eminim. Maalesef yaşadığı sakatlık nedeniyle henüz bu yeteneğini ortaya koyma fırsatı bulamadı. Eminim önünde harika bir gelecek var." yorumunda bulundu.

Modric, "Arda Güler, Türkiye'nin Luka Modric'i olur mu?" sorusuna, "Bırakın Arda Güler, Arda Güler olsun. Onu kimseyle kıyaslamaya gerek yok. Eminim kalitesini gösterecek ve büyük bir kariyeri olacak. Baskı altında olmasına gerek yok." yanıtını verdi.

Luka Modric'ten Arda Güler sözleri: Harika bir çocuk. Önünde güzel bir gelecek var

Yarın TSİ 21.45'te oynanacak mücadele bu kez Maksimir'de değil, Opus Arena'da oynanacak.

HIRVATLAR'IN İKİ GOLCÜSÜ DE YOK

Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Zlatko Dalic, Bruno Petkovic ve Andrej Kramaric'in Türkiye maçında forma giyemeyeceğini açıkladı. Dalic, Dinamo Zagreb'in golcüsü Petkovic'in oynamak istediğini ve iyileşmek için elinden geleni yaptığını bildirerek "Ama biz onu zorlamayacağız" ifadelerini kullandı.

Hırvatistan Futbol Federasyonu, Andrej Kramaric'in de kas sakatlığı nedeniyle Türkiye ve Galler maçlarını kaçıracağını açıklamıştı.

"KİLİT MAÇIMIZ"

Hırvatistan'ın gruptaki kilit maça çıkacağını belirten Dalic, "Bu bizim için en zor maç olabilir. Kilit bir maç, ona göre hazırlanıyoruz. Bazı zorluklar olacak. Bazı oyuncularımız yok, biraz baskı altındayız. İki önemli forvetimiz yok, onların eksikliklerini hissediyoruz ama böyle düşünmek istemiyorum yeni oyuncularım var, bu onlar için bir fırsat. Baskı altında kalmak istemiyoruz, yarın kazanmak istiyoruz. Üç puanı istiyoruz. Gol atmak önemli, zamanı önemli değil. Acele etmeyelim, dikkatli oynayalım, sabırlı olalım ve 3 puanı alalım." ifadelerini kullandı.

HIRVATİSTAN'DA KİMLER EKSİK?

Takımdaki eksik oyuncularla ilgili bilgi veren Hırvat teknik adam, "Juranovic ve Petkovic sakatlandı onlar yüzde yüz hazır değil ve yarın büyük ihtimalle oynamayacaklar. Onları Galler maçında hazır istiyoruz. Defansta az çok her şey belli. Hücumda Brekalo iyi oynuyor, sol tarafta olacak. Perisic, Orsic ve Ivanusec yok ama bu Brekalo için iyi bir fırsat. Pasalic sağ tarafta ikinci forvet olacak.

Yarınki maçta başarılı olacağına inanıyorum. Defans bizim için kilit, takım olarak berber oynamamız gerek. İki harika genç stoperimiz var Sutalo ve Gvardiol. Harika genç oyunculara sahibiz, Barisic ve Majer gibi. Livakovic de formda. Yarın sanırım bu takım oynayacak." şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...