Maç bitti, babasının vefat haberi geldi! Sivasspor stoperi Caner Osmanpaşa'nın acı günü

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Maç bitti, babasının vefat haberi geldi! Sivasspor stoperi Caner Osmanpaşa'nın acı günü

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Sivasspor’un deneyimli futbolcusu Caner Osmanpaşa’nın babası Nurettin Osmanpaşa hayatını kaybetti. Caner bugün Alanyaspor'u deplasmanda 1-2 yenidkleri maçta 90 dakika görev yapmıştı.

Sivasspor bugün 16.00'da başlayan maçta Alanyaspor'un konuğu oldu. Yiğidolar 1-0 geriye düştüğü ümaçı 90+3 ve 90+7'de bulduğu gollerle kazandı. Müthiş bir geri dönüşe imza atan Kırmızı-Beyazlılar'ın sevinci yarım kaldı.

SİVASSPOR'DA VEFAT AÇIKLAMASI

Takımın 35 yaşındaki stoperi Caner Osmanpaşa’nın babası Nurettin Osmanpaşa maçın oynandığı sıralarda hayatını kaybetti. Kırmızı-beyazlı kulüpten konu ile ilgili yapılan açıklamada, futbolcu Osmanpaşa’nın babasının vefat ettiği duyuruldu:

“Futbol A takımı sporcularımızdan Caner Osmanpaşa’nın babası Nurettin Osmanpaşa’nın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sivasspor Kulübü olarak, merhum Nurettin Osmanpaşa’ya yüce Allah’tan rahmet, başta Osmanpaşa ailesi olmak üzere, tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”

https://twitter.com/Sivasspor/status/1718314236793778438

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...