Maçta saha boks ringine döndü! 4 futbolcu tekme tokat dayak yedi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Maçta saha boks ringine döndü! 4 futbolcu tekme tokat dayak yedi

SPOR Haberleri  / İHA

Pendik’te oynanan bir amatör lig maçında futbolcular birbirlerine girdi. Saha adeta ringe dönerken yumruklar ve tekmeler havada uçuştu. Adeta boks ringinde kavga eden futbolcuların o halleri cep telefonlarının kameralarına yansıdı.

Pendik’te oynanan 1. Lig amatör takımlarından Pendik Çamlık Spor ile Fetih Kelkit Spor arasında oynanan müsabakada tansiyon bir anda yükseldi. Tansiyonun yükselmesiyle saha bir anda karıştı. Futbolcular sinirden birbirlerine yumruk yumruğa saldırırken, yeşil saha bir anda ringe döndü. Çıkan kavgada 4 futbolcu yaralanırken, olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. 

4 FUTBOLCU DARP RAPORU ALDI 

Sporcuların birbirlerine tekme tokat girmesiyle olaya polis ekipleri müdahale etti. Kavga ekipler tarafından sonlandırılırken yaşanan kavgada 4 futbolcu yaralanarak darp raporu aldı. 

Maçta saha boks ringine döndü! 4 futbolcu tekme tokat dayak yedi

“LİGDEN ÇEKİLMEYİ DAHİ DÜŞÜNÜYORUZ” 

Deplasmana gittiklerini ve hem rakibin kendilerini yenmelerine rağmen saldırdığını ifade eden Fetih Kelkit Teknik direktörü Hüseyin Yıldırım, "Maçın bitiminin son saniyesinde maç 2-2 idi. Son saniyelerde yediğimiz gol ile yenildik. Mağlubiyete üzülmüyorum, istersem 5-0 yenileyim, maçtan sonra oyuncularıma yapılan aşırı tepki ve müdahale ile ben çıldırdım. 40 yıllık futbol hayatımda böyle bir şey görmedim. Böyle bir mantığı kabul edemiyorum. Şikayetçi olduk, darp raporu aldık. Çarşamba günü kısmetse futbol federasyonuna itirazımızı yapacağız. Gerekirse şu olaydan sonra ligden çekilmeyi dahi düşünüyoruz" dedi.

Maçta saha boks ringine döndü! 4 futbolcu tekme tokat dayak yedi

“DARP RAPORLARI ELİMİZDE” 

Fetih Kelkit Spor oyuncularından Hasan Yel, "Önemli bir deplasman maçında son dakikada yediğimiz gol sonrası hakemin maçı bitirmesinin ardından bir arbede yaşandı. Anlamadığımız şekilde darp edildik. Darp raporlarımız elimizde mevcut. Biz oraya top oynamaya gittiğimiz halde bizi darp edenleri kınıyoruz." diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...