Madrid istiyor, Sterling kaçıyor!

Madrid istiyor, Sterling kaçıyor!

SPOR Haberleri

Liverpool, Real Madrid'in transfer listesinde yer alan yetenekli oyuncusu Raheem Sterling ile nikah tazelemeye hazırlanıyor.

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool, Real Madrid'in transfer listesinde yer alan yetenekli oyuncusu Raheem Sterling ile nikah tazelemeye hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan haberde, Liverpool ile sözleşmesi 2017 yılında sona erecek olan genç oyuncu için Real Madrid'in önümüzdeki transfer döneminde baş döndürücü bir teklif yapmayı planladığı ancak Raheem Sterling'in Liverpool'da kalmaya sıcak baktığı belirtildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Liverpool Kulübü Başkanı Tom Werner, "Söyleyebileceğim tek şey, kendisi ile yola devam edeceğimiz konusunda umutluyum. Raheem Sterling bizim için önemli bir oyuncu ve fark oluşturan özel bir isim" ifadelerini kullandı. İngiliz ekibinin genç oyuncuyu takımda tutabilmek adına mevcut sözleşmesini haftalık 120 bin pound maaş takviyesi ile revize edeceği edeceği kaydedildi.


Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...