Malatyaspor'da Adem Büyük dönemi

Düzenleyen:
Malatyaspor'da Adem Büyük dönemi

SPOR Haberleri

Yeni Malatyaspor'dan yapılan açıklamayla, Adem Büyük'ün hem futbolcu hem de futbol sorumlusu olarak takımda görev yapacağını duyuruldu.

 Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un Teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırmasının ardından takımın başına kimin geçeceği merak konusuydu. Malatyaspor yönetimi bu noktada beklenmedik bir harekete imza attı. Sarı-kırmızılı ekipte  Adem Büyük'ün, hem futbol sorumlusu hem de futbolcu olarak görev yapacağı açıklandı.

BÜYÜK'ÜN LİG KARNESİ

Kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz ile profesyonel futbolcumuz Adem Büyük arasında yapılan görüşmeler sonucunda Adem Büyük’ün Kulübümüzün Futbol Sorumlusu olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir.

Adem Büyük hem futbolcu hem Futbol Sorumlusu olarak takımımızda görev yapacaktır. Takım kaptanımıza yeni görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz." ifadelerine yer verildi.

34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu sezon ligde 20 maçta 5 gol ve 2 asist üretti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...