Manchester City sezon öncesi Kevin De Bruyne şok yaşıyor! Belçikalı yıldız ameliyat edilebilir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Manchester City sezon öncesi Kevin De Bruyne şok yaşıyor! Belçikalı yıldız ameliyat edilebilir

SPOR Haberleri

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Belçikalı yıldız Kevin De Bruyne'nin sakatlığından dolayı birkaç ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Premier League devinin Haaland'la birlikte en değerli futbolcusu konumundaki De Bruyne "kısmi kas kopması" sakatlığı nedeniyle sezonun ilk iki resmi maçında sonradan oyuna girmişti. Belçikalının ameliyat olması değerlendiriliyor.

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, UEFA Süper Kupa'da karşılaşacakları Sevilla maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Premier League'in ilk haftasında oynanana Burnley maçında sakatlanarak oyundan çıkan Kevin De Bruyne ile ilgili bilgiler de veren Guardiola, "Kevin de Bruyne'nin sakatlığı ciddi, birkaç ay sahalardan uzak olacak. Alternatiflerimiz var. Yeri doldurulamaz ama yetenekli oyuncularımız var" ifadelerini kullandı.

32 yaşındaki Belçikalı orta sahanın ameliyat olup olmayacağı ile ilgili önümüzdeki günlerde karar verileceği belirtildi.

https://twitter.com/ManCity/status/1691454958238109696

Manchester City sezon öncesi Kevin De Bruyne şok yaşıyor! Belçikalı yıldız ameliyat edilebilir

 

ARSENAL'DEN KALECİ TRANSFERİ

Arsenal, Brentford'dan İspanyol kaleci David Raya'yı kiralık olarak kadrosuna kattı. Londra devi, 27 yaşındaki file bekçisinin satın alma opsiyonuyla bir sezonluğuna kiralandığını duyurdu.

Profesyonel kariyerine Blackburn Rovers'ta başlayan Raya, 2019'da Brentford'a transfer oldu. İspanya Milli Takımı'nda 2 kez görev yapan Raya, Brentford'un kalesini 161 maçta korudu.

https://twitter.com/Arsenal/status/1691458531982225408

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...