Marsel İlhan'a Fransız rakip

Marsel İlhan'a Fransız rakip
Başlık ResmiMarsel Ilhan'a Fransiz rakip

İtalya Açık Tenis Turnuvası elemelerini geçen Türk tenisçi Marsel İlhan, birinci turda Fransız Adrian Mannarino ile karşılaşacak.

Kaydet
|
İtalya'nın başkenti Roma'daki Foro Italico kortlarında bu yıl 72'ncisi düzenlenen ve erkeklerde toplam 3 milyon 830 bin 295 avro ödüllü turnuvada ön eleme maçlarının tamamlanmasıyla bugün başlayacak birinci tur müsabakaları öncesinde eşleşmeler belli oldu.
Türk sporcu Marsel İlhan, ilk turda Fransız Adrian Mannarino ile eşleşti. İlhan'ın rakibi Mannarino'nun, ATP dünya sıralamasında geldiği en üst sıra ise geçen mart ayında 32. basamak olarak kaydedildi.Marsel İlhan, Mannarino'yu elemesi durumunda İtalya Açık'ta en çok şampiyonluk kazanan sporcu olan 4 numaralı seri başı İspanyol Rafael Nadal ile ikinci turda karşılaşacak.Bu arada, seri başı sporcular da Madrid'deki turnuvanın ardından Roma'ya gelmeye başladı.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.