Mergim Berisha'nın golü Bayern Münih'i devirdi! Fenerbahçe'den ayrılmak yaramış...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Mergim Berisha'nın golü Bayern Münih'i devirdi! Fenerbahçe'den ayrılmak yaramış...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Bundesliga'nın 7. haftasında Bayern Münih'i ağırlayan Augsburg, Mergim Berisha'nın golüyle 3 puana uzandı. Fenerbahçe'den kiralanan 24 yaşındaki forvet ilk 11'de başladığı maçta Augsburg formasıyla ilk golünü Bayern Münih'e atmış oldu.

Mergim Berisha'nın takımı Augsburg, Bayern Münih'i 1-0 mağlup etti. 3 puanı getiren golü 59. dakikada Berisha attı.

AUGSBURG - BAYERN MÜNİH (1-0) ÖZET İZLE

Teknik direktör Enrico Maasen yönetimindeki Augsburg üst üste 2. galibiyeti alarak puanını 9 yaptı. 

Fenerbahçe'nin 2021 yazında Salzburg'dan 5 milyon euroya transfer ettiği Kosova asıllı Alman golcü Berisha 300 bin euroya Augsburg'a kiralanmıştı. 24 yaşındaki golcü 1-0'lık Werder Bremen deplasman galibiyetinde de asisti yapan isimdi.

Sezona 3'te 3'le başlayan ardından da 3 maç üst üste beraberliğe razı olan Bayern Münih'in Bundesliga'daki galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

THOMAS MÜLLER'İN EVİNE HIRSIZ GİRDİ

Bayern Münih'in sembol ismi Thomas Müller'in evine hırsız girdi.

Alman medyasında yer alan haberlerde, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'in Barcelona ile oynadığı karşılaşma sırasında Müller'in evine giren hırsızların yaklaşık 500 bin avro değerinde nakit para, mücevher ve değerli eşya çaldığı belirtildi.

Polis, hırsızlık olayını doğrularken zararın 6 haneli bir rakam olduğunu açıkladı.

Polisin, 15 devriye aracı ve bir helikopterle geç saatlere kadar yoğun bir şekilde aramasına rağmen hırsızları yakalayamadığı ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...