Mert Hakan Yandaş'a sürpriz talip! CSKA Moskova fiyatını sordu, cevap bekliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Mert Hakan Yandaş'a sürpriz talip! CSKA Moskova fiyatını sordu, cevap bekliyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe orta sahasının kilit ismi Mert Hakan Yandaş'a CSKA Moskova talip oldu... Rus devi 27 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Fenerbahçe'nin milli orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'a Rusya'dan talip var... Yusuf Yazıcı'nın forma giydiği CSKA Moskova, 27 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istiyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; CSKA Moskova, Mert Hakan Yandaş’ı kadrosuna katmak için resmi girişimlere başladı. CSKA, Fenerbahçe’ye fiyat sordu, cevap bekleniyor.

BEDAVAYA ALINMIŞTI

Sivasspor'da Emre Kılınç'la birlikte parlayan Mert Hakan Yandaş, 2020 yazında bedevaya Fenerli olmuştu. Emre ise Galatasaray'ın yolunu tutmuştu. Bu sezon Süper Lig'de 23 maçta 8 asist yapan başarılı futbolcu taraftarın da en sevdiği isimler arasında yer alıyor.

JESUS İÇİN BÜTÇE LAZIM

Yeni teknik direktörü Jorge Jesus'u bekleyen Fenerbahçe, 69 yaşındaki Portekizli teknik direktörü getirmek için istediği bütçeyi onaylamıştı. Sarı-Lacivertliler'in bu yüzden elindeki değerleri nakite çevirmesi gerekiyor. Ciddi bir kadro değişimine hazırlanan Fenerbahçe'de "değerini bulan satılır" görüşü hakim. Ali Koç yönetimi Kim, Szalai, Altay ve Osayi'den de büyük bir gelir beklentisinde...

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...