Messi’den Barcelona itirafı! Eski takım arkadaşları diyecek söz bulamadı

Düzenleyen:
Messi’den Barcelona itirafı! Eski takım arkadaşları diyecek söz bulamadı

SPOR Haberleri

Paris Saint-Germain’e transferiyle şok etkisi oluşturan Lionel Messi’den çarpıcı bir itiraf geldi. PSG’ye transfer olmasından dolayı büyük pişmanlık yaşadığını belirten Messi, milli maçlar için lige verilen arada Barcelona’ya gitti. Eski takım arkadaşı olan Xavi ile görüşen dünya yıldızı, PSG’ye uyum sağlayamadığını ve mutsuz olduğunu söyledi. Messi’nin bu sözlerinin ardından Xavi’nin oldukça üzüldüğü görüldü.

Milli maçlar nedeniyle liglere ara verilen arada Barcelona’ya giden Lionel Messi, takım arkadaşlarına dert yandı. Yemekte eski takım arkadaşlarıyla buluşan Arjantinli yıldız, PSG’ye uyum sağlayamadığını ve mutsuz olduğunu dile getirdi. 

PSG’DE MUTSUZ 

El Confidencial'ın haberine göre, milli maçlar için liglere ara verilen kısımda Barcelona’ya giden Lionel Messi, eski takım arkadaşları Busquets, Jordi Alba ve Xavi ile yemekte bir araya geldi. Arjantinli yıldız, arkadaşlarına PSG’de mutsuz olduğunu ve takıma alışamadığını açıkça dile getirdi. 

Messi’den Barcelona itirafı! Eski takım arkadaşları diyecek söz bulamadıEski takım arkadaşlarıyla yemekte buluştu.

BARCELONA’YI ÖZLEDİ 

Yemekte eski takım arkadaşlarıyla sohbet eden Arjantinli yıldız, farklı bir ülkeye ve takımlara uyum sağlamanın çok zor olduğunu belirtti. Ayrıca Messi’nin Barcelona’yı özlediğini ve geri dönmek istediği belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...