Mesut Özil Togg paylaşıp, Almanları çıldırttı: Hamdolsun, gurur duyuyoruz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mesut Özil Togg paylaşıp, Almanları çıldırttı: Hamdolsun, gurur duyuyoruz

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz günlerde aktif futbol hayatına son veren Mesut Özil, sosyal medyadan Togg paylaşarak destek verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşan Özil, "Hamdolsun, gurur duyuyoruz" notunu ekledi.

Mesut Özil, Türkiye'nin ürettiği yerli otomobil Togg'u sosyal medya hesabından paylaşarak destekte bulundu. Artık Togg'u makam aracı olarak kullanacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşan Özil, "Hamdolsun. Gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı. 

Daha önce haksızlığa uğradığı gerekçesiyle Almanya Milli Takımı'nda ayrılarak tüm dünyada gündem olan Mesut Özil, yaptığı paylaşımla Alman taraftarları çıldırttı. Sosyal medyada yaklaşık 30 milyona yakın takipçisi bulunan Mesut Özil'in Togg paylaşımına Türk sporseverleden yoğun destek geldi.

Mesut Özil Togg paylaşıp, Almanları çıldırttı: Hamdolsun, gurur duyuyoruz

Arsenal forması giydiği dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sosyal medyadan fotoğraf paylaşan Mesut Özil için Bild gazetesi, "Bu fotoğraf Mesut için sonun başlangıcı oldu." yorumunda bulunmuştu. Bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Togg ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan Türk yıldız, Almanlara göndermede bulundu.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...