Mesut Özil'den yabancı maddeye öpücük tepkisi

Düzenleyen:
Mesut Özil'den yabancı maddeye öpücük tepkisi

SPOR Haberleri

Avrupa Ligi'nde deplasmanda Eintracht Frankfurt ile karşılaşan ve maçtan 1-1 beraberlikle ayrılan Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Mesut Özil, kendisine tribünlerden yabancı madde fırlatan Alman taraftarlara öpücük attı.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımına konuk olan temsilcimiz Fenerbahçe, 1-0 öne geçtiği karşılamada üstünlüğü koruyamadı ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Sarı lacivertlilerin uzatma dakikalarında kaçırdığı penaltı ile adeta 3 puanı da kaçırdığı maçta ilginç bir olay yaşandı.

ÖPÜCÜKLE KARŞILIK VERDİ

Fenerbahçe'nin Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, daha önce yaptığı açıklamalarda Almanya Milli Takımı'nda ırkçılık boyutunda olaylar yaşadığını anlatmıştı. Bu sebeple Alman taraftarların bir kısmı tarafından eleştirilen Mesut Özil'e Frankfurt maçında da tepki vardı.

Yıldız futbolcuya Alman seyircilerin bulunduğu tribünlerden yabancı maddeler atıldı. Mesut bu tepkilere tribünlere öpücük yollayarak karşılık verdi. Özil'in bu hareketi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Mesut Özil'den yabancı maddeye öpücük tepkisi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...