Mete Gazoz sosyal medyanın diline düşen Melissa Vargas fotoğrafındaki sırrı açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Mete Gazoz sosyal medyanın diline düşen Melissa Vargas fotoğrafındaki sırrı açıkladı

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Mete Gazoz ile Melissa Vargas'ın telefon reklamındaki pozu Türkiye'nin dört bir yanında reklam panolarını süslüyor. Son günlerde fotoğraftaki bir ayrıntı sosyal medyanın diline düşmüştü. Mete Gazoz'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Olimpiyat ve Dünya şampiyonu milli okçu Mete Gazoz ile A Milli Takım'ın yıldız smaçörü Melissa Vargas, bir telefon markasının reklamı için birlikte poz verdi.

İkilinin fotoğrafları bir süredir Türkiye'nin dört bir yanında reklam panolarını süslüyor. Son günlerde fotoğraftaki bir ayrıntı sosyal medyanın diline düşmüştü. Mete Gazoz'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

METE GAZOZ'UN BOYU KAÇ?

İkilinin telefonları elinde tuttuğu pozda 1.82 cm boyundaki Mete Gazoz’un, 1.94’lük Melissa Vargas’tan daha uzun görünüyor olması kafalarda soru işareti bıraktı.

Milli okçu Mete Gazoz, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla tartışmalara cevap verdi. Gazoz, bir X kullanıcısının "Voleybolcu Vargas 194 cm, okçu Gazoz 182 cm, fakat fotoğrafta erkek daha uzun" şeklindeki paylaşımına, “Melissa oturuyordu" cevabını verdi.

https://twitter.com/metegazoz/status/1717186515900457384

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...