MHK'dan sürpriz karar! Hakem kadrosu yeniden belirlendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
MHK'dan sürpriz karar! Hakem kadrosu yeniden belirlendi

SPOR Haberleri  / İHA

Son dakika haberine göre MHK, sezonun geri kalanında görev yapacak Süper Lig hakemlerini yeniden belirledi. Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Bahattin Şimşek, Ali Palabıyık ve Hüseyin Göçek gibi isimler listede yer almadı.

Liglerde 28'inci hafta geride bırakılmışken Merkez Hakem Kurulu'ndan sürpriz bir karar geldi. Süper Lig ve 1. Lig Hakem ve Gözlemci Klasmanları yeniden belirlendi. 

Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Merkez Hakem Kurulu, göreve geldiğinden bu yana, büyük bir titizlikle yürüttüğü Türk hakemliğinin yeniden yapılanma çalışmalarının 1. etabını tamamlayarak, sezonun geri kalan bölümünde Süper Lig ve 1. Lig’de görev yapacak kadrolarını belirlemiştir. Yeni kadroların Türk futbolu ve Türk hakemliği için hayırlı olmasını diler, kamuoyunun bilgilerine sunarız" denildi.

13 HAKEM LİSTE DIŞI

Yapılan açıklamaya göre Süper Lig'de düdük çalan; Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık, Aldulkadir Bitigen, Fırat Aydınus, Bahattin Şimşek, Burak Şeker, Suat Arslanboğa, Hüseyin Göçek, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Alper Ulusoy, Halis Özkahya listeden çıkarılırken Özgür Yankaya sadece VAR hakemi olarak görev alacak.

Buna göre sezonun geri kalanında görev alacak hakemler şu şekilde açıklandı:

SÜPER LİG HAKEMLERİ: Yaşar Kemal Uğurlu, Halil Umut Meler, Atilla Karaoğlan, Arda Kardeşler, Erkan Özdamar, Ümit Öztürk, Mete Kalkavan, Ali Şansalan, Sarper Barış Saka, Zorbay Küçük, Yasin Kol, Volkan Bayarslan, Kadir Sağlam, Mustafa Kürşad Filiz, Çağdaş Altay.

VAR HAKEMLERİ: Özgüç Türkalp, Özgür Yankaya, Emre Malok, Erkan Engin.

A KLASMAN HAKEMLERİ: Turgut Doman, Burak Pakkan, Abdullah Buğra Taşkınsoy, Onur Özütoprak, Yiğit Arslan, Emre Kargın, Davut Dakul Çelik, Furkan Aksuoğlu, Alper Akarsu, Oğuzhan Çakır, Direnç Tonusluoğlu, Cihan Aydın, Oğuzhan Aksu, Ömer Faruk Turtay, Eren Özyemişcioğlu, Adem Cinek, Muhammet Ali Metoğlu, Reşat Onur Coşkunsesi Yusuf Ziya Gündüz, Tarık Güldal, Adnan Deniz Kayatepe, Can Cengiz, Ozan Ergün, Mehmet Türkmen.

MHK'dan sürpriz karar! Hakem kadrosu yeniden belirlendiCüneyt Çakır'ın 2022 Dünya Kupası'nda görev alması bekleniyor

CÜNEYT ÇAKIR İÇİN SUUDİ ARABİSTAN İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin eski FIFA kokartlı hakemlerinden Deniz Ateş Bitnel, Cüneyt Çakır'ın Suudi Arabistan ile anlaştığını iddia etmişti. Bitnel, "Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de hakemlik yapmasına belki de müsaade edilmeyecek. Ama Dünya Kupası bekleniyor. Cüneyt Çakır'ın da karşı bir hamlesi var. Cüneyt Çakır Suudi Arabistan Futbol Federasyonu ile görüşmelerini devam ettiriyor. Anlaşma sağlandı" şeklinde konuşmuştu.

Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de aylık kazancının 27.500 ile 36.000 TL arasında olduğu, Arap ülkesinin Futbol Federasyonu ile sözleşme imzalaması durumunda ise astronomik bir maaş alacağı iddia edildi. Çakır'ın Suudi Arabistan'dan 1 sezon için 500 bin dolar kazanacağı konuşuluyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...