Milan ve Napoli istedi, Ferdi Kadıoğlu "Fenerbahçe" dedi... Yıldız ismin babasından transfer sözleri!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Milan ve Napoli istedi, Ferdi Kadıoğlu "Fenerbahçe" dedi... Yıldız ismin babasından transfer sözleri!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın 23 yaşındaki sol beki Ferdi Kadıoğlu şampiyonluk yaşamadan Süper Lig'den ayrılmaya niyetli değil. Yıldız futbolcunun babası Feyzullah Kadıoğlu, oğlunun geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

A Milli Takım'ın dün akşamki İskoçya maçında sakatlanarak 34. dakikada kenara gelen Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığının 2-3 hafta sürebileceği belirtiliyor. MR öncesinde ilk tanı sağlık ekibi tarafından konan milli futbolcunun, Hamstring sakatlığı geçirdiği ve en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirlendi.

BABASINDAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'nin Hollanda doğumlu yıldızı bu sezon Avrupa devlerinin transfer listesinde yer almaya devam ediyor. 23 yaşındaki sol kanat oyuncusunun babası Feyzullah Kadıoğlu, Ferdi'nin geleceğine ilişkin açıklamalar yaptı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Milan ve Napoli'nin kendisi ile temasa geçtiğini belirten Feyzullah Kadıoğlu, "Bunlar güzel şeyler ancak oğlumun birinci önceliği Fenerbahçe. Bu yüzden tamamen Fenerbahçe'nin başarısına ve şampiyonluğuna kilitlenmiş durumda. Ferdi'nin Kim Min-jae gibi her koşulda Avrupa'ya gitmek istediği gibi bir kariyer planlaması yok. Önceliği Fenerbahçe'nin başarısı.

Milan ve Napoli istedi, Ferdi Kadıoğlu "Fenerbahçe" dedi... Yıldız ismin babasından transfer sözleri!

Sezon sonu şampiyonluk yaşar, Avrupa'dan yine ciddi teklifler gelirse, Fenerbahçe de 'Git' derse ancak o zaman durum değerlendirmesi yapılır" ifadelerini kullandı.

Ferdi'nin sarı-lacivertli kulüple Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt'ın verilerine göre Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri ise 12 milyon Euro.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...