Milli futbolcu Merih Demiral duyurdu: Ronaldo, Dybala ve Bonucci’nin deprem için bağışladığı formalar satıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Milli futbolcu Merih Demiral duyurdu: Ronaldo, Dybala ve Bonucci’nin deprem için bağışladığı formalar satıldı

SPOR Haberleri

Milli futbolcu Merih Demiral, Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci'nin Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem için bağışladığı formalarının satıldığını duyurdu.

Türkiye'nin güneyini vuran deprem bütün dünyanın gündeminde. 6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem Türkiye'nin 10 ilini ve Suriye başta olmak üzere bölgedeki bazı ülkeleri vurdu. Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere 10 ilde yapılan arama kurtarma çalışmaları devam ederken, 10 Şubat Cuma itibarıyla ölü sayısı 18 bini aştı.

Dünyanın dört bir yanındaki ülkeler Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için harekete geçti. Futbol dünyasında da bağışlar ve yardımlar gelmeye devam ediyor. Ünlü futbolcular Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci’nin depremzedeler için bağışladığı imzalı formaları açık artırma yoluyla satıldı. Yıldız futbolcuların formalarının satılmasına aracılık eden A Milli takımın futbolcusu Merih Demiral, formalardan elde edilen geliri Twitter hesabından açıkladı. 

RONALDO, DYBALA VE BONUCCİ FORMALARINI BAĞIŞLADI

İtalya‘nın Atalanta takımında oyayan Merih Demiral, Juventus’ta oynadığı dönemde takım arkadaşları olan Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leanordo Bonucci’nin depremzedeler için bağışladıkları imzalı formalarının açık artırma ile satıldığını duyurdu. 

Milli futbolcu Merih Demiral duyurdu: Ronaldo, Dybala ve Bonucci’nin deprem için bağışladığı formalar satıldı

Merih Demiral, Twitter'daki açıklamasında, "Başlattığımız açık artırmada 3 forma sahiplerini buldu! Ahlatcı Holding satışa çıkan Ronaldo, Bonucci ve Dybala formalarını toplam 5 Milyon TL'ye satın aldı. Satıştan elde edilen gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere AHBAP Derneği'nin hesabına yatırıldı." dedi. 

Bir sonraki tweetinde Demiral, ünlü futbolcular Álvaro Morata ve Antoine Griezmann'ın formalarının açık artırmasının ise devam ettiğini belirtti. 

(Haber Merkezi) 

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM…

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...