Mohamed Salah dünya liderlerini Gazze için harekete geçmeye davet etti

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Mohamed Salah dünya liderlerini Gazze için harekete geçmeye davet etti

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah Gazze için yardım çağrısında bulundu. Daha önce vakıflara yaptığı yardımlarla birçok kez örnek davranışlar sergileyen Salah, Filistin'de yaşanan drama kayıtsız kalmadı.

Premier League devi Liverpool'un yıldız futbolcusu Mohamed Salah, Gazze'de yaşananlara sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Mısırlı oyuncu, "Gazze halkının acilen gıdaya, suya ve tıbbi malzemeye ihtiyacı var. Dünya liderlerini, masumların katledilmesini engellemeye çağırıyorum. İnsanlık galip gelmeli" dedi.

"ÇOK FAZLA VAHŞET VAR"

Salah, "Böyle zamanlarda konuşmak kolay değil. Çok fazla vahşet ve kalp kırıcı şiddet var. Son hafta yaşanan gerginliklere şahit olmak çok kötü. Bütün hayatlar kutsaldır ve korunmalıdır. Buna son verilmesi lazım. Aileler birbirinden koparıldı. Gazze'nin insani yardım almasına acilen izin verilmeli. Oradaki halk, çok kötü koşullar altında." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/MoSalah/status/1714719241306243584

MADDİ YARDIM DA YAPMIŞTI

İsrail'in saldırısı altında olan Filistin'e Mohamed Salah'tan yardım desteği geldi. Daha önce vakıflara yaptığı yardımlarla birçok kez örnek davranışlar sergileyen Salah, Filistin'de yaşanan drama kayıtsız kalmadı.

Salah'ın Mısır Kızılay Vakfı'na çok büyük bir bağışta bulunduğu öğrenildi.

2021'de de Dünya liderlerine seslenen Salah, "Son 4 yıldır evim olan ülkenin Başbakanı da dahil olmak üzere tüm dünya liderlerini, masum insanların şiddet ve öldürülmesinin bir an önce durması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çağırıyorum. Artık yeter." demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...