Mostafa Mohamed Fransa’dan ayrılma kararı aldı! Yıldız golcü Süper Lig ekibine geri döneceği iddia edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
- Güncelleme:
Mostafa Mohamed Fransa’dan ayrılma kararı aldı! Yıldız golcü Süper Lig ekibine geri döneceği iddia edildi

Spor Haberleri  / Akşam

Galatasaray’ın bir dönem gol yükünü sırtlayan Mostafa Mohamed, yaz transfer döneminde Fransa ekibi Nantes'e gitmişti. Performansıyla ilgi çeken Mısırlı golcünün takımdan ayrılacağı öne sürüldü. Mostafa Mohamed Türkiye’ye geri döneceği iddia edilirken akıllara sadece tek bir takım geldi.

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan Nantes'e kiralanan ardından bu sezon başında bonservisiyle Fransız ekibine katılan Mostafa Mohamed, performansıyla dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Gol yarışında önemli işler yapan Mısırlı forvetin takımdan ayrılacağı iddia edildi. 

MISIRLI YILDIZ TAKIMDAN AYRILIYOR 

2020-2021 sezonlarında Galatasaray’da forma giyen ardından sezon başında bonservisiyle Nantes'e transfer olan Mostafa Mohamed, kulübünden ayrılıyor. Birçok Avrupa kulübüyle adı anılan golcü oyuncunun ayrılık tarihi açıklandı.

TÜRKİYE’YE GERİ DÖNEBİLİR 

Akşam’ın Fransız basınından derlediği habere göre, Mostafa Mohamed, yaz transfer döneminde 10 milyon euronun üzerinde bir bedelle Nantes'ten ayrılacak. Gelen haber sonrası birçok kişi Mısırlı golcünün tekrardan Galatasaray’a dönebileceğini belirtti. 

Mostafa Mohamed Fransa’dan ayrılma kararı aldı! Yıldız golcü Süper Lig ekibine geri döneceği iddia edildi - 1. Resim

Mostafa Mohamed, Nantes formasıyla tüm kulvarlarda 69 maça çıktı. Golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 18 gol ve 6 asist üreterek skora etki etti.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...