Necati Ateş'in sözleri kızdırdı: Mağlubiyetin sorumlusunu canlı yayında açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Necati Ateş'in sözleri kızdırdı: Mağlubiyetin sorumlusunu canlı yayında açıkladı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü Necati Ateş, Sarı-kırmızılıların Konyaspor'a karşı aldığı 2-1'lik mağlubiyeti Okan Buruk'a bağladı. Kadro seçiminde yapılan değişikliklere şaşırdığını belirten Ateş, "Okan hoca düşündüğünü bu maç sahaya yansıtamadı" görüşlerini paylaştı.

Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor'a deplasmanda 2-1 kaybeden Galatasaray'ın 14 maçlık galibiyet serisi son buldu. Karşılaşma sonrası TRT Spor kanalında mücadeleyi yorumlayan Necati Ateş, Okan Buruk'un verdiği kararları eleştirerek yenilgiden sorumlu olduğunu açıkladı. 

Necati Ateş'in sözleri kızdırdı: Mağlubiyetin sorumlusunu canlı yayında açıkladı

NECATİ ATEŞ: MAĞLUBİYETİ OKAN HOCAYA YAZARIM

Konyaspor'u tebrik ettiğini belirten Necati Ateş, "9 maç sonra kazandılar. 5 maç sonra ilk gollerini attılar. Ciddi bir değişim yaşadılar. Galatasaray gibi bir takıma karşı geriden gelip maçı kazanmak kolay değil. Diouf'un girmesiyle bütün dengeler değişti. Galatasaray'a karşı oynamak her zaman önemlidir. Kim oynarsa oynasın kazanmak için oynanacaktı." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yaptığı hatalara değinen Necati Ateş, "Mağlubiyeti ben Okan hocaya yazarım. Maç 1-1 giderken bütün orta sahayı değiştirip Torreira'yı sadece geride bırakmak yanlıştı. Konyaspor golden sonra ivme yakalamış, oyunu toparlamış, tehlikeli ataklarla geliyordu. Orta sahayı yürüyerek geçen bir Konya vardı sahada." dedi.

Necati Ateş'in sözleri kızdırdı: Mağlubiyetin sorumlusunu canlı yayında açıkladı

NECATİ ATEŞ: BANA DEĞİŞİK GELDİ

Zaniolo'yu ilk 11'de beklediğini söyleyen Necati Ateş, "Ben Zaniolo ile başlayacağını düşünüyordum ama Barış Alper ile başladı. Nasıl açıklanır bilmiyorum. Okan hoca düşündüğünü bu maç sahaya yansıtamadı. Bazen biz hocalar maçı düşünürüz. İşler kötü gittiğinde illa gol yemen gerekmiyor. 1-1 maçı her zaman çevirebileceğin bir skor. Bir önce ki maçtan 5 tane oyuncu değiştirmesi bana değişik geldi." ifadelerini kullandı. Öte yandan geçen sezon Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Necati Ateş'in sözlerine bazı taraftarlar tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...