Nicolo Zaniolo Galatasaray-Kasımpaşa maçında giydiği formayı imzalayarak müzayedeye bağışladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Nicolo Zaniolo Galatasaray-Kasımpaşa maçında giydiği formayı imzalayarak müzayedeye bağışladı

SPOR Haberleri

Galatasaray kariyerine Kasımpaşa maçında galibiyeti getiren golü atarak başlayan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo, maçta giydiği “Birlikte 1905” temalı formayı imzalayarak sarı-kırmızılıların başlattığı müzayedeye bağışladı. Zaniolo maçtan sonra “Belki de Türkiye’nin tarihindeki en kötü dönemlerinden bir tanesinde geldim. Depremde evsiz kalan insanlar oldu. Açıkçası çok mutlu da olamıyoruz, acılarımız çok yeni ve yaralar sarılmaya çalışılıyor" demişti.

Galatasaray'ın İtalyan oyuncusu Nicolo Zaniolo, Kasımpaşa maçında giydiği “Birlikte 1905” temalı formayı imzalayarak çevrimiçi müzayedesine bağışladı.

Galatasaray’ın Roma’dan yeni transferi Nicolo Zaniolo hafta sonu oynanan Kasımpaşa mücadelesinde giydiği “Birlikte 1905” temalı formayı imzalayarak sarı-kırmızılıların başlattığı müzayedeye bağışladı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, sarı-kırmızılı forma ile ilk resmi maçına Kasımpaşa karşısında çıkarken, bir de gol kaydetti.

GOLÜNÜ DE ARMAĞAN ETMİŞTİ

Zaniolo, Kasımpaşa maçından sonra şunları söylemişti:

“Belki de Türkiye’nin tarihindeki en kötü dönemlerinden bir tanesinde geldim. Depremde evsiz kalan insanlar oldu. Açıkçası çok mutlu da olamıyoruz, acılarımız çok yeni ve yaralar sarılmaya çalışılıyor. Forma numaram ve bu gol de Muhammed Özkan için. Ailesi için, depremde hayatını kaybedenler, kalanlar için. Hepsi için... Ayrıca babama söz vermiştim, yarın da doğum günü. Bu golün ona bir hediye olmasını istedim. Hayata devam etmek zorundayız.”

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1635947643527413760

KONYASPOR HAZIRLIKLARI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman topla ısınmayla başladı ve iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, savunma ve hücum çalışmasıyla sona erdi.

Galatasaray yarın saat 12.00’de yapacağı idmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...