Novak Djokovic'e tribünden aptal diye bağırdı! Yıldız tenisçiden şaşırtan tepki

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Novak Djokovic'e tribünden aptal diye bağırdı! Yıldız tenisçiden şaşırtan tepki

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Avustralya Açık'ta 10 şampiyonluğu bulunan tüm zamanların en başarılı tenisçisi Novak Djokovic, Avustralyalı raket Alexei Popyrin'le oynadığı maçta tribünlerden "saygısız" ifadeler işitti. Sırp raketin tepkisi tenis dikkat çekti.

Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerin dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic ve tek kadınların 2 numaralı seribaşı Belaruslu Aryna Sabalenka, 3. tura yükseldi.

Melbourne kentinde düzenlenen turnuvanın 4. gün akşam seansında ikinci tur maçları oynandı. Kariyerinde 10'u Avustralya Açık'ta olmak üzere 24 grand slam şampiyonluğuna sahip Djokovic, dünya 43 numarası Avustralyalı Alexei Popyrin ile karşılaştı.

3. TURDA DİŞLİ RAKİP

Üç saat 11 dakika süren maçı 6-3, 4-6, 7-6, 6-3'lük setlerle 3-1 kazanan son şampiyon Djokovic, adını üçüncü tura yazdırdı ve Arjantinli Tomas Martin Etcheverry'nin rakibi oldu.

Popyrin maçının 3. setinde tie-break oynanırken bir seyirci tribünlerden Djokovic'e hakaret etti. Oyun durduran Sırp raket tribüne dönerek kendisine küfür eden kişiye "Buraya gelmek ister misin? Gel yüzüme söyle" diye seslendi.

Novak Djokovic'e tribünden aptal diye bağırdı! Yıldız tenisçiden şaşırtan tepki

"SANIRIM İÇKİLİYDİ"

Djokovic maçın ardından yaşanan saygısızlıkla ilgili şunları söyledi:

"Tabii ki bu beni üzüyor. Hayal kırıklığına uğradım. Bunu yaşamak istemiyorum ama olduğu gibi kabul etmeliyim. Bazen birinin çizgiyi aşmasına tahammül edemiyorum. Bu kadar. Olan buydu. İnsanlar birkaç içki içiyor... Sanırım gece geç saatlerde de oluyor, bu da muhtemelen onların nasıl hissettiğini ve nasıl davrandığını etkiliyor. Sorun yok.

"AŞAĞI İNMEK İSTEMEDİ"

İnsanlar gelip bizi izlemek için bilet ödüyorlar. Gösteriyi görmek istiyorlar. Eğlenmek istiyorlar. Bunu yapmalarına izin veriliyor. Hiçbir zaman sandalye hakeminden birini dışarı çıkarmasını istemedim. Bunu yapmazdım çünkü o cezasını ödedi ve onun orada olma, söylemek istediğini söyleme ve nasıl davranmak istiyorsa öyle davranma hakkı var.

Ama biri çizgiyi aşarsa, bu adama yaptığım gibi, ona yaklaşmak isteyip istemediğini soracağım ve bana ne söylemek istediğini söyleyeceğim. Aşağı inmeye pek hevesli değildi."

İŞTE O ANLAR

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...