Okan Buruk'tan depremzedeler için manidar davranış: Galatasaray ve Inter'de giydiği formaları bağışladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Okan Buruk'tan depremzedeler için manidar davranış: Galatasaray ve Inter'de giydiği formaları bağışladı

SPOR Haberleri

Türkiye şiddetli depremlerin açtığı yaraları sarmaya çalışırken Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan takdir toplayan bir hareket geldi. Buruk, futbolculuk döneminde giydiği Galatasaray ile Inter formalarını depremzedelere yardım için düzenlenecek açık artırmaya bağışladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, futbolculuk yıllarında giydiği 2 formayı geliri depremzedeler yararına kullanılması için açık artırmaya bağışladı.

Galatasaray Kulübünün Dev Müzayede ile iş birliğinde "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların yararına düzenleyeceği açık artırmaya bağışlar devam ediyor.

Teknik direktör Okan Buruk, futbolculuk yıllarında giydiği ve kendi imzasını taşıyan Galatasaray ile Inter formalarını, açık artırma ile satılması amacıyla müzayedeye hediye etti.

10 İLİ VURAN DEPREMDE SON DURUM

Şiddetli depremin 13. gününde enkazlarda arama kurtarma çalışmalarında sona yaklaşılırken bilanço da her geçen gün biraz daha ağırlaşıyor. Merkezüssü Kahramanmaraş'ın yanı sıra Adana, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kilis, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adıyaman'da da yıkıcı etkilere sebep olan depremin ardından bölgedeki toplan can kaybı  39 bin 672'e yükseldi. 100 binden fazla depremzede ise enkazdan yaralı olarak kurtarıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...