Okan Buruk'tan oyuncularına uyarı: Lige dönün beyler!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Okan Buruk'tan oyuncularına uyarı: Lige dönün beyler!

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Hatay maçı öncesi oyuncuların kampta hâlâ Bayern Münih maçını konuşuyor olmasına kızan Buruk “O defteri kapattık. Lider geldik, lider kalalım” dedi

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’e iyi oynadığı maçta deplasmanda 2-1 yenilen Galatasaray, ligde Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Münih dönüşü direkt Adana’ya inen ve idmanlarını burada yapan sarı kırmızılılar daha sonra maçın oynanacağı Mersin’e geçti. Ancak hem yol boyunca hem de kampta oyuncuların sürekli Bayern Münih maçını konuşuyor olması teknik direktör Okan Buruk’un dikkatini çekti.

KADROYU BOZMAYACAK

Son çalışma öncesinde dün oyuncularıyla bir toplantı yapan Okan Hoca “O maç çoktan bitti. Artık lige dönün. Buraya lider geldik, lider olarak döneceğiz. Hatayspor’u kimse hafife almasın. Karşımızda namağlup ve lider olan bir takımı yenmek isteyen bir rakip olacak. Herkesin bu maça konsantre olmasını istiyorum” ifadelerini kullandı. Okan Buruk, Hatayspor karşısında Bayern maçının on birini bozmayacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...