Okan Buruk'un derdi Başakşehir'i yenip İsmail Kartal üzerinde baskı...

Düzenleyen: / Kaynak: Milliyet
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Milliyet

Süper Lig'in 25. haftasında evinde Başakşehir ile karşılaşmaya hazırlanan Galatasaray'da Okan Buruk öğrencileriyle kritik bir toplantı yaptı.

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, Başakşehir maçı öncesinde öğrencilerine önemli uyarıda bulunurken, sarı-kırmızılı futbolcuları Fenerbahçe ile motive etmeye çalıştı.

Okan Buruk'un derdi Başakşehir'i yenip İsmail Kartal üzerinde baskı...

LİDER OLMAMIZ ÖNEMLİ

Başakşehir karşılaşması öncesinde takımla bir toplantı yapan genç teknik adamın, "Bizi zor bir maç bekliyor. Rakibimiz formda ve son dönemde iyi sonuçlar aldılar. Onların da Avrupa hedefi var ve bunun motivasyonuyla çıkacaklar. Yine Fenerbahçe'den önce oynayacağız. Lider olmamız önemli. Sonuçta bu durum rakibimiz üzerinde de bir baskı oluşturacaktır." dediği öğrenildi.

GOLÜN GECİKMESİ İŞİMİZİ ZORLAŞTIRIYOR

Son dönemde evlerinde zorlandıklarına dikkat çeken Buruk'un, "Oysa evimizde daha rahat maçlar çıkarmalıyız. Konya, İstanbul, Gaziantep karşılaşmalarını kazandık ama golün gecikmesi işimizi zorlaştırdı. Bu nedenle erken goller bulmamız önemli" diye konuştuğu belirtildi. Sarı-kırmızılı teknik adamın konuşmasını şöyle sürdürdüğü bildirildi: "Güzel bir seri yakaladık ve bunu devam ettirelim."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...