Ömer, adım adım playoff'a gidiyor

Ömer, adım adım playoff'a gidiyor

SPOR Haberleri

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de New Orleans Pelicans ile Miami Heat karşı karşıya geldi.

Smoothie King Center'da oynanan mücadele ev sahibi Pelicans 104-102'lik üstünlüğüyle sona erdi.Maçın ilk çeyreği skorda ortalama, ikinci çeyreği ise daha bol skorlu geçti ve ilk devrenin sonunda 54-54'lük eşitlik vardı. İkinci yarıya iyi başlayan Miami Heat oldu ve maçın son çeyreğine 9 sayı farkla önde girdi. Son çeyrekte hücum ritmini ve savunmada da konsantrasyonunu artıran Pelicans, 31-20'lik son çeyreğin ardından maçı 2 sayı farkla kazanmasını bildi. Maçın sonunda, 26 saniye kala turnikeyi atan ve daha sonra Miamili Whiteside'ın topunu bloklayan Alexis Ajinça, galibiyeti getiren isim oldu.
Pelicans forması giyen Milli basketbolcumuz Ömer Aşık, 26.22 dakika süre aldığı maçı 5 sayı 10 ribaunt 1 top çalma ve 1 blok istatistikleriyle oynadı. Eric Gordon 20 sayı, Tyreke Evans 19 sayı 11 asist, Quincy Pondexter 18 sayı ile oynadı. Kenardan gelen ve 21.38 dakika süre bulan Alexis Ajinça 24 sayı 8 ribaunt ve 3 blok ile kariyerinin en iyi maçını oynadı.
Miami Heat'te Luol Deng 22 sayı, Goran Dragic 20 sayı, Hassan Whiteside 16 sayı 7 ribaunt 4 blok, Henry Walker ise 16 sayı ile mücadele etti.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...