Ömer Erdoğan: Transfer yasağını benden gizleyen Berna Gözbaşı'ya güven problemim oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ömer Erdoğan: Transfer yasağını benden gizleyen Berna Gözbaşı'ya güven problemim oldu

SPOR Haberleri

Alanyaspor deplasmanda Kayserispor'u 0-4 mağlup ederek 35. haftanın en dikkat çekici sonucuna imza attı. Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, sezon başında anlaşmanın suya düştüğü Kayserispor'la ilgili dikkat çekici bir açıklama yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, Kayserispor eski başkanı Berna Gözbaşı'nın transfer yasağını saklayarak kendisini kandırmaya çalıştığını ima etti.

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 4-0'lık Kayserispor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Oyun planımız 90 dakika boyunca çok iyi tuttu. Çok önemli bir deplasmanda 4-0 gibi bir skorla ayrıldığımız için çok mutluyum" dedi.

BERNA GÖZBAŞI SÖZLERİ

Sezon başında ismi Kayserispor ile geçmesi ile birlikte takımla neden anlaşma sağlanmadığının sorulması üzerine Erdoğan, "Sezon başında Berna Başkan bu kulübe bizi teknik direktör olarak uygun gördü. Bizim görüşmelerimizdeki bazı sözler sonra tutulmadı. Bu tamamen bazı medya ve taraftar gruplarında sanki ben takımı yetersiz buluyormuşum gibi lanse edildi ama kesinlikle öyle değil. Daha resmi imza atmadan önce basına 'anlaşıldı' haberi çıkmasını çok doğru bulmuyorum. Çünkü ondan sonraki süreçte Kayserispor camiası ve ben zor durumda kaldık.

"BAŞKANA GÜVEN PROBLEMİM OLDU"

O dönem söylenen sözlere ve verilen vaatleri açıkçası sonradan görmeyince, transfer yasağının daha önceden gelmesine rağmen benden gizlenmesi nedeniyle özellikle başkana güven problemim oldu. O yüzden bu teklifi geri çevirdim. Yoksa herhangi kadronun yetersizliği veya maddi anlamda bir anlaşmazlık olmadı. Kayserispor büyük bir camia, iyi bir takımı var. Bu sene gerçekten tebrik etmek lazım. Çok zor şartlarda çok büyük başarılara imza attılar. Bundan sonra hem Çağdaş hocaya hem de Kayserispor'a başarılar diliyorum" şeklinde cevap verdi.

Ömer Erdoğan: Transfer yasağını benden gizleyen Berna Gözbaşı'ya güven problemim oldu

https://twitter.com/Alanyaspor/status/1659996084339441667

Stat: RHG Enertürk Enerji

Hakemler: Yasin Kol, Esat Sancaktar, Mehmet Salih Mazlum

Yukatel Kayserispor: Cenk Gönen, Ramazan Civelek (Dk. 79 İlhan Parlak), Hosseini (Dk. 46 Ali Karimi), Kolovetsios, Attamah, Uzodimma, Emrah Başsan, Cardoso (Dk. 83 Baran Ali Gezek), Kemen (Dk. 46 Mensah), Mane, (Dk. 69 Gavronovic) Thiam

Corendon Alanyaspor: Runarsson, Candeias (Dk. 69 Pereira), Furkan Bayır, Feddal,Yusuf Özdemir, Leroy Fer, Fatih Aksoy, Doumbia, Efecan Karaca, Oğuz Aydın (Dk. 83 Balkovec) , Erencan Yardımcı (Dk. 56 Koulouris)

Goller: Dk.8 ve Dk. 16 Erencan Yardımcı, Dk. 65 Koulouris, Dk. 90+4 Balkovec (Corendon Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 43 Candeias, Dk. 84 Runarsson (Corendon Alanyaspor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...