Ömer Faruk Beyaz Süper Lig'e geri döndü! Genç yıldız Fenerbahçe tarihine geçmişti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ömer Faruk Beyaz Süper Lig'e geri döndü! Genç yıldız Fenerbahçe tarihine geçmişti

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin alt yapısından çıkan ve sözleşmesini uzatmayarak Stuttgart'ın yolunu tutan Ömer Faruk Beyaz, yeniden Süper Lig'e dönüyor.

Süper Lig ekibi Hatayspor, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ömer Faruk Beyaz ile anlaşmaya vardı.

Geçen sezon kiralık olarak Magdeburg forması giyen ve daha sonra Stuttgart'a geri dönen genç oyuncu beklentilerin uzağında kaldı.

Hatay yerel medyasından Mustafa Dilek'in haberine göre;19 yaşında olan ve eski hocası Volkan Demirel ile görüşen Ömer'in Hatayspor'da oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

Ömer Faruk Beyaz Süper Lig'e geri döndü! Genç yıldız Fenerbahçe tarihine geçmişti

FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇMİŞTİ

Ömer Faruk Beyaz, 2020 yılında Trabzonspor'a karşı oynanan kupa maçının 87. dakikasında Garry Rodrigues'in yerine oyuna girerek sarı-lacivertli forma ile ilk resmi maçına çıkmıştı. Ayrıca Emre Belözoğlu'nun elinden kaptanlık bandını alan Ömer, tarihi bir ana tanıklık etmişti.

Ömer Faruk ile açıklamalar yapan Emre Belözoğlu, 2021 yılında şu sözleri dile getirmişti:

"Ömer benim için çok değerli bir oyuncu. Üzüldüğüm nokta şu; Fenerbahçe takımı yarın bir gün tarihi anlatıldığında en genç kaptan olarak Ömer Faruk yazacak. Verdiğimiz değerin karşılığını bulduğumuzu düşünmüyorum." değerlendirmesinde bulundu."

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...