Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Osimhen G.Saray'ın teklifini kabul etti! Asıl sorun Napoli'nin 75 milyon ısrarı!

Osimhen G.Saray'ın teklifini kabul etti! Asıl sorun Napoli'nin 75 milyon ısrarı!
Fotoğraf Başlığı Osimhen G.Saray'in teklifini kabul etti! Asil sorun Napoli'nin 75 milyon israri!

Sarı kırmızılıların 55 milyon avroluk bonservis teklifini az bulan İtalyan ekibi, serbest kalma bedelinde (75 milyon) kararlı. Golcü isim ise “Bonservis işimi çözün, Napoli’ye gitmeyeceğim” düşüncesinde.

Kaydet
a- | +A

ALİ NACİ KÜÇÜK - Victor Osimhen, tercihini yaptı ‘Galatasaray’ dedi, kulübü Napoli ise farklı bir strateji içerisine girdi.

BAKMADAN GEÇME
Victor Osimhen galatasaray da kalacak mı? Müjdeli haber verildi
HABER

Victor Osimhen galatasaray da kalacak mı? Müjdeli haber verildi

KARARINI VERDİ

Nedeni de tamamen ekonomik. İşte iki kulüp arasında satranç müsabakasını andıran hamleler ve gelişmeler... Sarı kırmızılılar, Nijeryalı forvetin bonservisini almak için sponsor desteğiyle girişimlerde bulundu. En önemli ayak dünyaca ünlü golcünün tercihiydi. G.Saray’dan düşünmek için süre istedi, Suudi Arabistan’dan çok yüksek bedelli teklifler alsa da onun aklı fikri Avrupa kulüplerinden gelecek tekliflerdi. Ancak istediği rakamlar gelmedi (12 milyon avroda kaldı).

15 TEMMUZ'A DİKKAT

Ve Osimhen merakla beklenen kararını sarı kırmızılı kulübe bildirdi. G.Saray’ın sezonluk 23 milyon avro olmak üzere 4 yıllık önerisini kabul eden Nijeryalı “Bonservis konusunu çözün” dedi. Yönetimin 55 milyon avro önerdiği Napoli “Ya 75 milyon avroyu ödeyin ya da oyuncumuzu geri alacağız” diyerek rest çekti. Osimhen, Napoli’ye dönmeyeceğini söylese de 75 milyon avroluk serbest kalma maddesinin 15 Temmuz’da devre dışı kalacak olması pazarlığı farklı bir boyuta taşıdı. Aslan işi erken bitirmek, Napoli ise 75 milyondan fazla gelir elde etmek derdinde.

Al Hilal bastırıyor

Victor Osimhen’in altı kere kapıdan kovduğu Al Hilal hayli inatçı çıktı. Araplar oyuncuya yıllık 40 milyon avrodan dört yıllık sözleşme önerdi, Napoli’ye de “75 milyonunuz hazır” mesajı gönderdi. İtalyan ekibi, 75 milyon avroya razı ama teklif Osimhen tarafından kabul görmüyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.