Pancu alkol batağında!

Pancu alkol batağında!
Başlık ResmiPancu alkol bataginda!

Eski Beşiktaşlı Daniel Pancu, alkol problemleri nedeniyle şuan oynadığı Rapid Bükreş takımından uzaklaştırıldı.

Kaydet
|
Rapid Bükreş formasıyla futbol hayatına devam eden eski Beşiktaşlı Daniel Pancu, alkol sorunlarıyla gündeme geldi.

SAHAYA ALKOLLÜ ÇIKMAMASI GEREKİYOR
Rapid Bükreş sağ beki Cristian Sapunaru'nun, Pancu'nun neden kadro dışı kaldığına dair yaptığı; "Pancu, alkolden uzak kalmayı garanti edene kadar oynayamayacak. Pancu elbette içebilir ancak sahaya alkollü çıkmaması ve bize yardım etmesi gerekiyor." demesi gündeme oturdu.

Daniel Pancu ise bu sözler üzerine Romen basınına yaptığı açıklamada; "Onunla dün gece uzun uzun konuştum. Sapunaru gerçek bir dost, çok güçlü bir karakteri var. Beni sahalara döndürebilmek için gayret sarfediyor. Onunla konuşmamızda geçmişte neler olduğuna takılıp kalmadık. Herkesin hayatta hataları, dönüm noktaları olur. Ben, bu noktada futboldan konuşmayı tercih ederim. Alkol sorularına cevap vermeyeceğim" ifadelerini kullandı.

SABAH UYANINCA İÇMEYE BAŞLIYOR
Rapid Bükreş'te futbol direktörlüğü görevi yapan eski Milli futbolcu Ionel Gane ise; "Pancu, maçlara ayık bir şekilde çıkmıyordu. Biz de oyuncularımıza sorduk, sizce bu durum normal mi dedik. Takımdaki herkes biliyordu ki, Pancu sabah uyanınca içmeye başlıyor ve tekrar uyuyana kadar içmeye devam ediyordu" yorumunu yaptı.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.