Pendik Stadyumu'nda tribüne sığmayan Fenerbahçe taraftarları evlerin balkonlarını doldurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Pendik Stadyumu'nda tribüne sığmayan Fenerbahçe taraftarları evlerin balkonlarını doldurdu

SPOR Haberleri  / Anadolu Ajansı

Pendikspor - Fenerbahçe maçı 1960 seyirci kapasiteli Pendik Stadı'nda oynanırken, futbolseverler stadyumu gören evlerin camları ve balkonlarını doldurdu.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor'a konuk olan Fenerbahçe'yi 1960 kişilik Pendik Stadyumu'ndaki deplasmanda tribününde 196 biletli seyirci ve stadyumu gören evlerin camlarında futbol severler destekledi.

EVİN BALKONUNDA FENERBAHÇE KEYFİ

Fenerbahçe taraftarları, bulundukları evlerin balkon ve pencerelerini Türk Bayrakları ve Fenerbahçe bayrağıyla süslerken, takımlarına da balkonlardan destek verdi.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1718651729812599120

Pendik Stadyumu'nda tribüne sığmayan Fenerbahçe taraftarları evlerin balkonlarını doldurdu

Özellikle sarı-lacivertli renklere gönül verenlerin yer aldığı balkon ve pencereler, renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

İSMAİL KARTAL AS 11'E DÖNDÜ

Teknik direktör İsmail Kartal, son oynanan Ludogorets maçının ilk 11'ine göre kadrosunda 7 değişiklik yaptı.

İsmail Kartal, Pendik Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Ludogorets maçında sahaya sürdüğü İrfan Can Eğribayat, Jayden Oosterwolde, Ryan Kent, Miha Zajc, Miguel Crespo ve Michy Batshuayi'yi kenarda oturturken, sakatlığı bulunan Alexander Djiku'yu kadroya dahil edemedi.

Bu isimlerin yerine Dominik Livakovic, Samet Akaydın, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski ve Edin Dzeko ilk 11'de yer aldı.

Fenerbahçe, Siltaş Yapı Pendikspor karşılaşmasına Livakovic, Osayi-Samuel, Samet Akaydın, Becao, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic ve Dzeko ilk 11'iyle çıktı.

İrfan Can Eğribayat, Yusuf Akçiçek, Mert Müldür, Oosterwolde, Crespo, Bartuğ Elmaz, Zajc, Kent, Umut Nayir ve Batshuayi ise yedek soyundu.

17 YAŞINDAKİ STOPER KADRODA

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, savunmada Alexander Djiku ve Serdar Aziz'in yokluğunda kadroya 17 yaşındaki stoper Yusuf Akçiçek'i dahil etti.

Bu sezon ilk kez bir lig maçında kadroya dahil edilen genç oyuncu, daha önce UEFA Konferans Ligi'nde 2 maçta kadroda yer almıştı.

CUMHURİYET'İN 100. YILINA ÖZEL FORMA

Fenerbahçe, Pendikspor müsabakasına Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak tasarlanan formasıyla çıktı.

Sarı-lacivertli takımın 1923 yılında giydiği formadan ilham alındığı belirtilen formanın önünde Atatürk portresi yer aldı. Formanın sırtında ise cumhuriyetin kuruluşunun 6. yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin önünde çekilen tarihi fotoğraf yer aldı.

Sarı-lacivertli futbolcular da "Sonsuza dek Cumhuriyet" yazılı pankartla maç öncesinde ısınmak için sahaya geldi. Karşılaşma öncesinde Pendik Stadı'ndaki skorboardlarda Cumhuriyet'in 100. yılına özel videolar yayımlanırken, stat hoparlörlerinden de marşlar çalındı.

İki takım futbolcuları ve hakemler, seremoniye çıkarken "Şanlı Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun" pankartını da birlikte taşıdı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...