Pirlo'nun Karagümrük'ü uçuşa geçti! Fenerbahçe'ye 4, Hatayspor'a 3 gol!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Pirlo'nun Karagümrük'ü uçuşa geçti! Fenerbahçe'ye 4, Hatayspor'a 3 gol!

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 10. haftasında Hatayspor'u ağırlayan Karagümrük, 3 puanı 3-0'la alarak rakibinin 2 maçlık galibiyet serisine son verdi. Geçen hafta Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 4 gol atarak dikkat çeken Andrea Pirlo'nun takımı 5 maç aradan sonra galip gelip puanını 9'a yükseltti. Teknik direktörlüğe Volkan Demirel'i getirdikten sonra 2 maç üst üste kazanan Hatayspor ise 7 puanda kaldı.

Fatih Karagümrük Süper Lig'in 10. haftasında Hatayspor'u 3-0 mağlup etti. İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı ekibine 3 puanı getiren golleri Steven Caulker, Fabio Borini ve 90+8'de penaltıdan Mbaye Diagen attı. CAner Erkin maçı 2 asistle tamamladı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel eski takımına mağlup oldu.

KARAGÜMRÜK - HATAYSPOR (3-0) ÖZET İZLE

Stat: Esenyurt Necmi Kadıoğlu

Hakemler: Volkan Bayarslan, İbrahim Bozbey, Bilal Gölen

VavaCars Fatih Karagümrük: Viviano, Biraschi, Caulker, Dresevic, Caner Erkin, Jimmy Durmaz (Dk. 90+1 Salih Dursun), Ozdoev, Nicholas (Dk. 75 Adnan Uğur), Kouassi, Borini (Dk. 90+1 Levent Mercan), Kerim Frei (Dk. 75 Diagne)

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Vranjes, Burak Öksüz, Kaan Kanak (Dk. 46 Adekugbe), Onur Ergün, Boudjemaa (Dk. 46 Saint-Louis), Aabid (Dk. 88 Varga), El Kaabi, Lobjanidze (Dk. 63 Atsu), Bertuğ Özgür Yıldırım (Dk. 63 Ze Luis)

Goller: Dk. 36 Caulker, Dk. 45+3 Borini, Dk. 90+6 Diagne (Penaltıdan) (VavaCars Fatih Karagümrük)

Sarı kartlar: Dk. 11 Jimmy Durmaz, Dk. 38 Nicholas, Dk. 81 Biraschi (VavaCars Fatih Karagümrük), Dk. 21 Burak Öksüz, Dk. 81 Onur Ergün (Atakaş Hatayspor)

ANDREA PİRLO: ÜZERİMDEKİ BASKI AZALDI

Maçın ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Müsabakayı kazanmanın kendileri için tek seçenek olduğunu söyleyen Pirlo, “Kazandık ve çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Herkesin üstünde baskı vardı bunu attığımız için mutluyum. Rakip de iyi bir ivme ile geliyordu. Kolay olmayacağını biliyorduk. Gol de yemedik bu da bizi çok mutlu etti. Fenerbahçe’ye karşı iyi oynadık ama puan alamadık. Kazanarak devam etmek iyi olacak. Bu istek, oyun anlayışı ve bu açlıkla devam etmemiz lazım. Bir maçın yetmeyeceğini biliyoruz. İlerisi için devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Pirlo'nun Karagümrük'ü uçuşa geçti! Fenerbahçe'ye 4, Hatayspor'a 3 gol!

VOLKAN DEMİREL: KUPA MAÇINA HAZIRLANACAĞIZ

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ise şunları söyledi:

"Bartın’da yaşanan olayda hayatını kaybedenler için başsağlığı diliyorum. Yaralıların bir an önce iyileşmelerini diliyorum. Her yerden desteğimizi ve yardımımızı vereceğiz. Bu tarz şeylerin son bulmasını istiyoruz. İnşallah böyle şeyler tekrar yaşanmaz."

"3-0 mağlup olduk. Bahanelerin arkasında sığınmaya gerek yok. İyi yaptığımız, kötü yaptığımız şeyler var. Karagümrük’ü galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Önümüzde bir kupa maçı var ona hazırlanacağız. Bu maçı unutup yolumuza bakacağız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...