Raheem Sterling Manchester City'ye veda etti... İngiliz yıldızın yeni adresi Chelsea

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Raheem Sterling Manchester City'ye veda etti... İngiliz yıldızın yeni adresi Chelsea

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Raheem Sterling 7 sezondur formasını giydiği Manchester City'ye veda etti. Twitter hesabından bir paylaşım yapan 27 yaşındaki İngiliz yıldız, yeni takımı Chelsea'nin Los Angeles'daki kampına uçtu.

Raheem Sterling veda mesajında "20 yaşında bir çocuk olarak geldiğim Manchester'dan büyümüş bir adam olarak ayrılıyorum" ifadelerini kullandı.

Amerikalı yeni sahipleriyle transferde nasıl bir yol izleyeceği merak edilen Chelsea, bombayı Raheem Sterling transferiyle patlattı. Londra ekibi, Manchester City'nin 27 yaşındaki İngiliz yıldızını kadrosuna kattı. Sterling'in bonservisine 55 milyon euro ödenecek.

STOPERE KOULİBALY VE AKE

Rüdiger ve Christensen gibi yıldızlarını bedavaya kaptıran "Maviler", kaptan Cesar Azpilicueta ve sol bek Marcos Alonso'yla da yolları ayırmak üzere. Defansa ise City'den bir başka yıldız geliyor.

Stoper arayışlarını sürdüren Chelsea, Manchester City'nin Hollandalı stoperi Nathan Ake'yi de kadrosuna katmak üzere... City'ye 2020 yazında Bournemouth'tan 45 milyon euroya alınan 27 yaşındaki futbolcu için aynı para isteniyor.

Napoli'nin yıldız stoperi Koulibaly için de 40 milyon euroya anlaşma sağlandı.

Raheem Sterling Manchester City'ye veda etti... İngiliz yıldızın yeni adresi Chelsea

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...