Redmond derbi öncesi Galatasaray'a gözdağı verdi: Savaş olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Redmond derbi öncesi Galatasaray'a gözdağı verdi: Savaş olacak

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ta son haftaların formda yıldızı Nathan Redmond, Ümraniyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Galibiyette gol atarak katkı sağlayan yıldız oyuncu, Galatasaray derbisi öncesi mesaj gönderdi.

Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Ümraniyespor'u 2-0 yenen Beşiktaş, Galatasaray derbisi öncesi moral buldu. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Nathan Redmond ve Vincent Aboubakar kaydetti.

Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Nathan Redmond, "Lige alışmadan kaynaklanıyor performans artışım. Hocamızın istediği şekilde takıma katkı vermeye çalışıyorum. Farklı bir şey yapmıyorum. Benden istenileni yapmaya çalışıyorum, bunu yaptıkça özgüven de kazanıyorum." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY DERBİSİ ÖNCESİ REDMOND: SAVAŞ OLACAK

Galatasaray ile Vodafone Park'ta oynanacak derbiyi yorumlayan Redmond, "Umuyorum Fenerbahçe derbisinde yaptıklarımdan daha fazlasını Galatasaray derbisinde yapabilirim. Bir sihirli kürem yok, geleceği göremiyorum. Rakibimiz de, biz de kazanmaya çalışacağız. Savaş olacak. Önümüzde hazırlanmak için 1 hafta var. Olabildiğince hazırlanacağız." dedi.

Redmond derbi öncesi Galatasaray'a gözdağı verdi: Savaş olacak

REDMOND'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Sezon başı Premier Lig ekibi Southampton'dan kiralanan Jamaika asıllı İngiliz oyuncu, transferi hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Kariyerimin öncesine bakarsanız sezon devam ederken bir karar vermiş değilim, şu anda da durum farklı değil. Önümüzde önemli maçlar var. Ligi bitirebildiğimiz kadar yukarıda bitirmeye çalışacağız. Sonra bakacağız."

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...