Resmi teklif basına sızdı: Pirlo Süper Lig devine hoca oluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Resmi teklif basına sızdı: Pirlo Süper Lig devine hoca oluyor

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını sezon sonunda Pirlo'nun Beşiktaş'a hoca olacağını yazdı.

Süper Lig'de bu sezon ilk kez çalışan ve Fatih Karagümrük ile gösterdiği performansla adından söz ettiren Andrea Pirlo'nun Beşiktaş ile temasta olduğu ortaya çıktı. İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport, Beşiktaş'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi aday olacak bir ismin Pirlo'ya teklif yaptığı belirtildi.

Resmi teklif basına sızdı: Pirlo Süper Lig devine hoca oluyor

HASAN ARAT'TAN PİRLO AÇIKLAMASI

İtalya'da gündem olan gelişme sonrası bu ismin bir sonraki dönem Beşiktaş'a başkan adayı olacağı konuşulan Hasan Arat olduğu iddia ediliyor. Aynı gün Ortaçizgi adlı bir internet sitesine konuşan Arat, Sayın Pirlo, Beşiktaş üzerinden bir pozisyon almak istiyorsa görüştüğü kişiyi açıklasın. Biz de yeni başkan adayını öğrenmiş oluruz. Derbi öncesi çıkan bu tip haberler doğru değildir. Beşiktaş üzerinden reklam yapmayı bıraksınlar" ifadelerini kullandı.

Resmi teklif basına sızdı: Pirlo Süper Lig devine hoca oluyor

PİRLO: TÜRKİYE LİGİ KALİTELİ

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo,  La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada, "Karagümrük ile ligde 9. sıradayız ve bir maçımız eksik. Aynı zamanda ligin en golcü 3. takımıyız, Fabio Borini 15 gol attı. Takımımdan oldukça memnunum. Burada gelişim gösteren bir çok genç oyuncu var ve oyuncularımız oyundan keyif alıyor." dedi.

Takımda yer alan Rayyan Baniya ve Levent Mercan'ı birçok kulübün takip ettiğini söyleyen Pirlo, "Levent aslında ofansif orta saha olarak görev alıyordu ancak ben onu sol beke çevirdim ve bu pozisyonda harika iş çıkarıyor. Genel olarak Türkiye Ligi oldukça kaliteli ve zorlu bir lig. Burada, üst seviye futbol oynayan çok fazla takım var." görüşlerini aktardı. 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...