Ricardo Quaresma sürprizi! Beşiktaş efsanesi Hatayspor'la transfer görüşmesi yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ricardo Quaresma sürprizi! Beşiktaş efsanesi Hatayspor'la transfer görüşmesi yaptı

SPOR Haberleri

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, transfer için görüştükleri isimler arasında 39 yaşındaki Ricardo Quaresma da olduğunu açıkladı. Beşiktaş'ın unutulmaz Portekizlisi, Hatayspor formasıyla Süper Lig'e dönebilir. Son olarak Vitoria Guimaraes forması giyen Ricardo Quaresma serbest statüde bulunuyor.

Hatayspor, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının son aşamasına gelindiğini belirten Teknik Direktör Volkan Demirel, düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Deprem felaketi nedeniyle geçen sezon Süper Lig'den çekilen Hatayspor bu sezon maçlarını Mersin'de oynayacak. Volkan Demirel transferle ilgili şunları söyledi:

TRANSFERLER HEMEN HEMEN TAMAMLANDI

"Sezon başı kampları her zaman zorlu geçer. Biz de bu zorluklar içerisinde oyuncularımızı sakatlamadan, onların rahat edeceği bir şekilde gelecek sezona hazırlıyoruz. Kafamızdaki plana, projeye göre en iyi şekilde hazırlanırlar ve sezona en iyi şekilde başlarız. Kafamızdaki transferleri hemen hemen yapmış bulunmaktayız. Aşağı yukarı 15-16 tane oyuncu listemiz vardı. Bu listemizden 10 tanesiyle anlaştık. Geriye 5-6 oyuncu kaldı. Bunların da 3 tanesi ile beraber şu an görüşmelerimiz sürüyor ama bir bonservis bedeli süresi var. Bu süreler boyunca da biraz süreç alıyor. 3 yabancı veya en az 2 yabancı 1 tane de Türk oyuncuyla anlaşıp transfer sezonunu kapatacağız."

GENÇ BİR HATAYSPOR İZLEYECEĞİZ

Transferlerde takımı 28 yaş altı oyunculardan kurduklarını belirten Volkan Demirel, şöyle devam etti:

"Transferlerinizi yaparken hepsi 30 yaş altı oyuncular, daha doğrusu 28 yaş altı oyuncular. Sadece Maksimoviç 31 yaşında. Onu da biliyorsun isminden dolayı, tecrübesinden dolayı takıma almak istedim. Çünkü marka bir isim. İtalya'nın önemli kulüplerinde oynadı. Bize çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ama diğer oyuncuların hepsi genç oyuncular.

Ben sadece transfer yapmak istemiyorum. Aynı zamanda transferlerimden performans alıp gelecek sezonlarda da Hatay'a katkı sağlamalarını düşünüyorum. Aldığım oyuncuların hepsi 20, 22, 23, 28 yaşlarında bunlar da eğer performans odaklı iyi dönüşler olursa gelecek sezonlarda Hatayspor'a katkı sağlayacaklardır. Tamamen transfer politikamızı bunun üzerine gerçekleştirdik. Genelde genç oyuncuları almaya çalışıyoruz. Aralarda tecrübeli bir tane Maksimoviç var takımın içerisinde yine tecrübeli isimlerimiz bulunuyor. Erce, Kamil, Aabid bizimle beraber. Onlardan da faydalanarak güzel bir karma takımla inşallah Hatayspor'u en iyi şekilde temsil edeceğiz."

Ricardo Quaresma sürprizi! Beşiktaş efsanesi Hatayspor'la transfer görüşmesi yaptı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel

QURESMA AÇIKLAMASI

Beşiktaş efsanesi Ricardo Quaresma da Hatayspor forması giyebilir. 39 yaşındaki Portekizliyle yapılan transfer görüşmesi için resmi açıklama geldi.

beIN SPORTS'a konuşan Volkan Demirel, Quaresma'nın yanı sıra Hasan Ali Kaldırım ve Alper Potuk'la da temasa geçtiğini söyledi. Demirel konuyla ilgili yaptığı açıklamanın devamında, "Ama şu anki durumuma müsait oyuncuları seçmek zorundayım" ifadelerini kullandı.

Son olarak Vitoria Guimaraes forması giyen Ricardo Quaresma an itibarıyla boşta.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...