Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe için çarpıcı sözler! O ismi yerden yere vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe için çarpıcı sözler! O ismi yerden yere vurdu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig’de liderlik yarışı giderek kızışıyor. Dün Galatasaray ve Kayserispor karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılı ekip rakibini 86. dakikada gelen penaltı golüyle yenerek 3 puanı almayı bildi. Galatasaray, Fenerbahçe ile 2 puanlık farkı korurken, ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’den çarpıcı açıklamalar peş peşe geldi. O ismi işaret edip açtı ağzını yumdu gözünü.

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Aslanlar aldıkları 3 puan sonrası ezeli rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 2’de tuttu. Maç sonrası Rıdvan Dilmen canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

“PUAN FARKI EN AZ 7-8 OLMALIYDI” 

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki puan farkının en az 7-8 olması gerektiğini vurgulayan Rıdvan Dilmen, “İzlediğimiz Fenerbahçe ile son aylardaki Galatasaray arasında 7-8 puan fark olmalı. Ligdeki puanların şu anda 53'e 51 olması çok büyük olay Galatasaray için. Kötü anlamda söylemiyorum. Eksiklere, strese, baskıya rağmen.” dedi.

Okan Buruk’un elinde oyuncu olmadığını belirten Dilmen, “Okan Buruk, 3 haftadır Zaha'ya katlanıyor. Bu maçta da Tete ve Zaha'yı çıkaramadı çünkü elinde oyuncu yok. Yönetim transfer yapmalı.” ifadelerini kullandı.

“İSMAİL KARTAL SON BÖLÜMÜ İZLEYEMEMİŞ” 

Sözlerine devam eden Rıdvan Dilmen, şunları söyledi:

“Galatasaray'ın sistemi yorucu bir sistem. Oyuncular sürekli değişiyor. Galatasaray'ın sorununun fiziki olduğunu söyleyelim. Nelsson, Abdülkerim ve Muslera, puan farkını ikide tutmayı başarıyor. Öndekioyuncuların eksikliği ya da formsuzluğu var. Bu üçlü inanın bu farkın açılmasını engelledi. Büyük ihtimalle İsmail Kartal bugün maçın son bölümünü izleyememiştir. Bu dönemler geldi artık.”

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...