Rıdvan Yılmaz Eintracht Frankfurt'a hayırlı olsun! Transfer bitti, işte detaylar...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Rıdvan Yılmaz Eintracht Frankfurt'a hayırlı olsun! Transfer bitti, işte detaylar...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Eintracht Frankfurt, Rıdvan Yılmaz transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş'ın 21 yaşındaki milli sol beki kamp dönüşü Almanya'ya giderek sağlık kontrollerinden geçecek.

Beşiktaş'ın milli sol beki Rıdvan Yılmaz, Einracht Frankurt'a transfer oluyor. Futbolcuyla anlaşan Alman kulübü, Beşiktaş yönetimiyle de el sıkıştı. 

NTV Spor'un haberine göre; Alman ekibi 5 milyon Euro ve performansa bağlı ek ödemeleri içeren 1 milyon Euro ile birlikte toplam 6 milyon Euro'luk teklifini siyah beyazlı kulübe iletti. Ayrıca oyuncunun bir sonraki bonservis bedelinin %20'si Beşiktaş'a verilecek.

Rıdvan Yılmaz Eintracht Frankfurt'a hayırlı olsun! Transfer bitti, işte detaylar...

MİLLİ TAKIM DÖNÜŞÜ İMZALIYOR

Beşiktaş altyapısından yetişen ve son 2 sezonda Süper Lig'de gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin lsitesine giren Rıdvan Yılmaz, A Milli Takım kampında bulunuyor. Beşiktaş ile Eintracht anlaşmayı noktadığı anda Rıdvan Yılmaz sağlık kontrolleri için Almanya'ya geçecek.

17 yaşında A Takım kadrosunda katılan Rıdvan Yılmaz, 4 sezonda forma giydiği 60 maçta 4 gol attı; 7 asist yaptı. 21 yaşındaki sol bek 6 kez de A Milli Takımı'nda görev aldı.

Kadosunda bir başka milli sol bek Umut MEraş'ı bulunduran Beşiktaş, Altay'dan 19'luk Kazımcan Karataş'ı da bitirmek üzere.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...