Rıdvan Yılmaz Süper Lig'e dönüyor! Genç yıldızın yeni adresi belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rıdvan Yılmaz Süper Lig'e dönüyor! Genç yıldızın yeni adresi belli oldu

SPOR Haberleri

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, eski oyuncusu Rıdvan Yılmaz için devreye girdi. Rangers'ta fazla forma şansı bulamayan milli oyuncunun geri dönmeye sıcak baktığı iddia edildi.

Şenol Güneş ile Süper Lig'de gelecek sezonun temellerini atmaya başlayan Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz ile temasa geçti. Henüz geçen sezon başı 4 milyon euro bedelle İskoçya'nın Glasgow Rangers takımına imza atan Rıdvan'ın ilk önceliği Avrupa olmasına rağmen eski takımına soğuk yaklaşmadı.

Bu sezon Rangers formasıyla sadece 9 resmi maça çıkan Rıdvan, beklediği çıkışı gerçekleştiremedi. Yeni sezonda sürekli oynamak isteyeceği bir takıma gitmek isteyen milli oyuncunun 1 sezonluğuna kiralık ayrılacağı konuşuluyor. Devre arasında Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Rıdvan, İskoç kulübünde devam etme kararı almıştı.

Rıdvan Yılmaz Süper Lig'e dönüyor! Genç yıldızın yeni adresi belli oldu

BEŞİKTAŞ'TA ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta görev yaptığı 2020-2021 sezonunda harika işler çıkaran Rıdvan Yılmaz, kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu. Siyah-beyazlı formayla toplam TFF Süper Kupa ve Türkiye Kupası zaferi de yaşayan 21 yaşındaki yıldız, 62 resmi maçta boy gösterdi. Kritik maçlarda yaptığı asistlerle dikkat çeken Rıdvan, rakip ağlara 4 gol atıp, 7 de asist yaptı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...