Rıdvan Yılmaz yolcu! Beşiktaş Avrupa'ya satmaya hazır

Rıdvan Yılmaz yolcu! Beşiktaş Avrupa'ya satmaya hazır

SPOR Haberleri

Siyah beyazlı kulüple bir sene daha mukavelesi bulunan 20 yaşındaki başarılı sol bek Rıdvan Yılmaz Avrupa’da oynamak istiyor. Torino ve Frankfurt’un takibindeki oyuncudan beklenti en az 10 milyon avro.

Beşiktaş adına sezon belki iyi geçmedi ama geçtiğimiz sezonla başlayan bazı kazanımlar vardı. Özellikle kaleci Ersin ve sol bek Rıdvan Yılmaz da bunların başında geliyordu. İşte o kazanımlardan biri olan Rıdvan’ın kariyeri adına önemli bir sürece giriliyor. Siyah beyazlı kulüple bir senelik daha mukavelesi bulunan Beşiktaş’ta sergilediği performansla millî takıma kadar yükselen 20 yaşındaki oyuncuyu Avrupa kulüpleri takip ediyordu. Geçen yıldan bu yana takipte olan Rıdvan Yılmaz için ciddi girişimler söz konusu.

ÇEBİ ÇOK NET

Bundesliga ekibi E. Frankfurt ile İtalyan temsilcisi Torino’nun yakından ilgilendiği Rıdvan Yılmaz, Avrupa’ya sıcak bakıyor. Ki sözleşmesinin bitecek olması ve yeni sezonda serbest kalma durumunu da düşünen yönetim uygun şartların oluşmasını bekliyor. Başkan Ahmet Nur Çebi de Rıdvan Yılmaz’ın gelişiminden ve takibinden memnun olduklarını belirterek fiyatını net bir şekilde dile getiriyor. Çebi, genç isimden beklentilerinin en az 10 milyon avro olduğunu vurguluyor. Sezon sonu somut adımların atılması bekleniyor.     

ATIBA BEKLEMEDE

2013’ten bu yana siyah beyazlı formayı giyen 39 yaşındaki Atiba Hutchinson’un sezon sonunda mukavelesi bitiyor. Yönetim, bir sezon daha futbol oynamaya sıcak bakan ve teklif bekleyen Kanadalı isim konusunda teknik direktör Valérien Ismaël’in raporunu bekliyor.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...