Rıza Çalımbay: Galatasaray maçında yenilmedik, puanımız gitti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rıza Çalımbay: Galatasaray maçında yenilmedik, puanımız gitti

SPOR Haberleri

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 17. haftada 1-2 mağlup oldukları Galatasaray maçıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Sivas'taki maçta ev sahibinin attığı gol VAR'da uzun süre incelenmiş ve "ofsaytımsı" bir pozisyon nedeniyle iptal edilmişti. Çalımbay, "Galatasaray maçında yenilmedik, puanımız gitti" dedi.

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Kayseri'de ağırladığı Karacabey Belediyespor'u 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 17. haftada 1-2 mağlup oldukları Galatasaray maçıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Sivas'taki maçta ev sahibinin attığı gol VAR'da uzun süre incelenmiş ve "ofsaytımsı" bir pozisyon nedeniyle iptal edilmişti.

SİVASSPOR DÜŞER Mİ?

"Gerçekten de çok kaliteli ve kontra atağı çok iyi bir takım. Kendi liginde de iyi bir takım. Biz maçın başından sonuna kadar oyun disiplinimizi bozmadan çok iyi bir şekilde oynadık. Hem goller attık hem de goller kaçırdık. Güzel bir futbol oynayarak da galip geldik. İlk 8’e kalmakta bizim açımızdan önemli. Şuan da Avrupa’da gayet iyi bir şekilde gidiyoruz. Sadece lig maçlarımızda biraz sıkıntılarımız var. Araya başlarken de Kasımpaşa galibiyeti ile başladık.

Arkasından bir Galatasaray maçı oynadık. Maalesef orada da bana göre bizim takımımız kesinlikle yenilmedi. Kimsenin çözmediği şekilde de puanımız gitti. Ondan sonra deplasmana Konya’ya gittik ve puan aldık. Kayseri maçı son maçımız hakikaten istediğimiz şeyleri yapamadık. Sakatlarımızın olması ve eksik olmamız bizim için çok önemli bir dezavantaj oldu."

"3 FORVETİMİZ DE SAKAT"

Daha derli ve toplu oynadıklarının altını çizen Çalımbay, "Bugün de aynı şekilde 3 forvetimizde sakattı. Aynı şeyi bugünde yaşadık ama bugün daha derli toplu ve daha iyi bir şekilde oynadık. İlerisi için bize çok büyük bir ümit verdi. Zaten biz hem Avrupa’da hem Türkiye Kupası’nda ilerlemek istiyorsak, bizim ligde iyi bir yere gelmemiz gerekiyor. Bununda farkındayız. Takviyelerimizde büyük ihtimalle olacak. Onlarda geldikten sonra çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

https://twitter.com/Sivasspor/status/1615356793391308800

Rıza Çalımbay: Galatasaray maçında yenilmedik, puanımız gitti

HAKAN ARSLAN TAKIMINI SIRTLADI

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda TFF 2. Lig ekibi Karacabey Belediyespor ile karşılaşan Sivasspor’da takımın 2 golü Hakan Arslan’dan geldi. Maçın 38. ve 74. dakikasında topla buluşan Arslan, yaptığı vuruşlarla topu ağlara gönderdi. Hakan golün ardından sevincini arkadaşları ile birlikte yaşadı.

34 yaşındaki futbolcu bu sezonki gol sayısını da 4’e yükseltti. Hakan Arslan 4 golün 1’ini Süper Lig’de, 1’ini de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kaydetti.

Sivasspor’un attığı gollerden 1'i de Clinton N’Jie'den geldi. Karşılaşmanın 84. dakikasında topla buluşan N’Jie, yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

29 yaşındaki oyuncu, bu sezonki gol sayısını da 3’e çıkarttı. N’Jie, 3 golün 2’sini Spor Toto Süper Lig’de attı.

Rıza Çalımbay: Galatasaray maçında yenilmedik, puanımız gitti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...