Rıza Çalımbay, Hüseyin Yücel'i bombaladı: Beni camiayla karşı karşıya getirmeye çalışıyorsun

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Rıza Çalımbay, Hüseyin Yücel'i bombaladı: Beni camiayla karşı karşıya getirmeye çalışıyorsun

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, Hüseyin Yücel'in "Allah'ın selamını kuldan esirgeme hocam. Çok selamlar" paylaşımına cevap verdi.

Beşiktaş'ta bu sezon 42 gün görev yapan Rıza Çalımbay, kendisi hakkında bir paylaşım yapan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'e cevap verdi.

Hüseyin Yücel, sosyal medya hesabından, Rıza Çalımbay'ı da etiketleyip, "Allah'ın selamını kuldan esirgeme hocam. Çok selamlar" şeklinde bir paylaşım yaptı.

BEŞİKTAŞ CAMİASI İLE BENİ KARŞI KARŞIYA GETİRMEK İSTİYORSUN

Rıza Çalımbay ise Yücel'e hitaben, "Benim adımı kullanarak bu zamana kadar yapılan açıklamaların çoğuna Beşiktaşlılığıma değer verdiğim için cevap vermedim. Fakat Hüseyin Yücel'in karakterime tamamen ters bir durumu bana yakıştırmasını kabul etmiyorum. Beşiktaş'ı ve beni karşı karşıya getirmek isteyen bu zihniyeti anlamış değilim. Gördüğüm herkese selam veririm ama görmediğim birinin selam vermediğim için bu platforma yazı yazması bana çok iyi niyetli gelmedi. Ben sonuna kadar Beşiktaşlıyım. Kimseyle bir derdim yok . Karakterimi ve kişiliğimi bilen bilir." paylaşımında bulundu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...