Rıza Çalımbay'dan Cenk Tosun, Aboubakar ve Bakhtiyar açıklaması: Biz de üzüldük

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugün yapılan idman öncesi açıklamalarda bulunarak basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bakhtiyar Zaynutdinov'un sakatlığı hakkında bilgi veren Çalımbay, "Gayet iyi gidiyor çalışmalar. Bir problem yok. Bugün çift antrenman yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu akşam yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Çalışmaların iyi gittiğini belirten Çalımbay, "Gayet iyi gidiyor çalışmalar. Bir problem yok. Bugün çift antrenman yapıyoruz. Eksiklerimiz var. Milli takıma gidenler var. Onlar da geldikten sonra daha iyi antrenmanlar yapacağız. Önümüzde zorlu maçlarımız var. Ortaya koyduğumuz oyunun üzerine koymamız gerekiyor." dedi.

Rıza Çalımbay'dan Cenk Tosun, Aboubakar ve Bakhtiyar açıklaması: Biz de üzüldük

RIZA ÇALIMBAY: ZARAR VERECEK BİR ŞEY YAPMAM

Milli arada İstanbulspor'la oynayacakları hazırlık maçının iptal edildiğini söyleyen Çalımbay, "Oyuncu arkadaşların istekleri vardı. Bir kriz yaşandı burada. Yorulmuş, yorgun olabilirler. Onların isteklerini en iyi şekilde karşılıyoruz. Ne yapacaksam oyuncularımla yapacağım. Takıma zarar verecek bir şey yapmam. Onların huzura ihtiyacı vardı. Kampa gitseydik de 3-4 günlüğüne gidecektik. İstediğimiz gibi gidiyor her şey. Hazırlık maçımız var. Sakaryaspor'la oynayacağız. İkinci maçımız vardı. Onu iptal ettik. Sakatlığı bulunan ve milli takımda olan oyunculardan dolayı." değerlendirmesinde bulundu.

Rıza Çalımbay, sakatlığı bulunan oyuncularla ilgiliylse şunları söyledi, "Çalışmalara devam ediyorlar. Aboubakar, Cenk ve Bakhtiyor çalışmalarını sürdürüyor. Bakhtiyor maskeyle oynayabilir dediler. Şanssızlık oldu. Biz de üzüldük. En iyi oynadığı maçlardan biriydi. Yapacak bir şey yok. Aboubakar ve Cenk'in bu hafta oynamasını bekliyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...