Rizespor'da galibiyet sevinci
Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, küme düşme hattındaki takımlarla puan farkını artırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Kaydet
|
"Ligde 5 hafta sonra kazanarak, küme düşme hattındaki takımlarla puan farkını artırdığımız için mutluyuz. Aldığımız bu galibiyet ile ligde kalma yarışında önemli bir avantaj yakaladık ama henüz hiç bir şey bitmiş değil. Bu galibiyetin değerli olması için kendi sahamızda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçından da mutlak üç puanla ayrılmak zorundayız."
Ferah, taraftar desteğinin kalan maçlarda çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "Pazartesi günü Akhisar Belediyespor'u ağırlayacağız. Bu maçı taraftarımızla kazanarak, ligde kalma yarışında avantajımızı daha da artırmak istiyoruz. Kalan üç maçta matematiksel olarak alacağımız 4 puan, bizi ligde tutacaktır. Taraftarımız desteği ile daha iyisini yapmak istiyoruz" diye konuştu.
Bizi Takip Edin

