Rosier teklifi beğendi: Gitmeye hazır

- Güncelleme:
Rosier teklifi beğendi: Gitmeye hazır

Spor Haberleri

Al Hilal'in ilgisinden memnun olan Fransız sağ bek, "Beşiktaş'la anlaşırsanız gelirim" mesajını iletti. Beklenti en az 7 milyon avro

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ta bu sezon beklentilerin çok altında bir performans sergileyen Valentin Rosier’e talip çıktı. Formasını devre arasında takıma katılan Onur Bulut’a kaptıran Fransız sağ bek için Suudi Arabistan’ın Al Hilal kulübü devreye girdi. Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al-Nassr’ın en büyük rakibi olan Al-Hilal’in temsilcileri, Rosier’in menajeriyle temasa geçti. Beşiktaş’la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki oyuncu, “Beşiktaş’la anlaşırsanız gelirim” cevabını verdi.

REIMS DE İLGİLİ

Al-Hilal’ın idarecileri olumlu dönüş almaları üzerine sezon sonunda Beşiktaş’a teklif yapmaya karar verdi. Siyah beyazlı yönetimin Rosier’den beklediği minimum bonservis bedeli 7 milyon avro. Rosier için devreye başka bir kulübün girmesi hâlinde rakam daha da artacak. Son olarak Ligue 1 ekiplerinden Reims de Rosier’in durumunu sormuştu. Beşiktaş’ta kiralık olarak geçirdiği dönemde çok iyi performans sergileyen Rosier için siyah beyazlılar 4,8 milyon avro bonservis ücreti ödemişti.

ÜMRANİYESPOR’A MAĞLUP OLDU: 2-0

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’e millî maçlar sebebiyle verilen arada HangiKredi Ümraniyespor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybetti. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan müsabakada Ümraniyespor’un gollerini Antonio Mrsic ve Jesse Sekidika kaydetti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...