Beşiktaş, Demba Ba ile ön protokol imzaladı! Anlaşmanın detayları belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş, Demba Ba ile ön protokol imzaladı! Anlaşmanın detayları belli oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş, eski futbolcusu Demba Ba ile iş birliği yapılacağını açıkladı. Daha önce Siyah-beyazlı kulüpte şampiyonluk yaşayan Senegalli yıldızın satın aldığı Amitie FC ile yapılan anlaşmanın detayları ortaya çıktı.

Süper Lig'de Beşiktaş, Göztepe ve Başakşehir formaları giyen Demba Ba'nın satın aldığı Amitie FC Türkiye'den oyuncu kiralayacak.

Beşiktaş yöneticisi Fırat Fidan, bugün yapılan  2023 yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda sürpriz bir anlaşmayı duyurdu. Demba Ba'nın kulübüyle iş birliği yapılacağını açıklayan Fidan, taraflar arasında ön protokol imzalandığını söyledi.

Senegal 2. Ligi'nde bulunan Amitie FC, Beşiktaş'tan tecrübe kazanması gereken isimleri kadrosuna dahil edecek. Ayrıca Senegal'de yetenekli futbolcuları yakından takip edecek olan Demba Ba'nın, Beşiktaş'a önerilerde bulunacağı öğrenildi.

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...