Samsunspor'da Beşiktaş maçı öncesi Abdulkadir Bitigen rahatsızlığı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Samsunspor'da Beşiktaş maçı öncesi Abdulkadir Bitigen rahatsızlığı

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Samsunspor, Beşiktaş maçına hakem Abdulkadir Bitigen’in atanmasına tepki göstererek kararın kaygı verici olduğunu ifade etti.

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında önümüzdeki pazar günü oynanacak Samsunspor - Beşiktaş maçı öncesi Karadeniz ekibinden hakem tepkisi geldi.

MHK bugün 13. hafta atamalarını duyurmuş, Samsun'daki maça Abdülkadir Bitigen'i vermişti. Hakem ataması ile ilgili yazılı açıklama yapan Samsunspor Kulübü; karara tepki göstererek, durumun kaygı verici olduğunu söyledi.

"KAYGI VERİCİ" BİR HAKEM ATAMASI

Samsunspor’dan yapılan yazılı açıklamada, “Trendyol Süper Lig 13. haftasında Beşiktaş ile sahamızda oynayacağımız karşılaşma öncesi TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan ve sosyal medyada tepki çeken hakem ataması konusunda ciddi endişe ve çekincelerimiz bulunmaktadır. Geçmişte oynadığımız müsabakalarda ne yazık ki sürekli olarak aleyhimize verdiği hatalı kararlar ile kamuoyunun büyük tepkisini çeken hakem Abdulkadir Bitigen’in, Beşiktaş ile oynayacağımız karşılaşmada görev alması kaygı vericidir.

Açıklananlar doğrultusunda, söz konusu atamanın TFF ve MHK tarafından derhal gözden geçirilmesini ve ivedilikle yapılan bu hatadan dönülmesini talep ederiz. Kamuoyunun bilgisi ve takdirine sunarız” ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/Samsunspor/status/1727779841540231440

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...