Samsunspor'dan Sergen Yalçın açıklaması! Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrılmıştı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Samsunspor'dan Sergen Yalçın açıklaması! Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrılmıştı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım teknik direktörlük için Sergen Yalçın'la görüştüklerini açıkladı. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın Çaykur Rizespor - Samsunspor maçında takımın başında sahaya çıkması bekleniyor. Dün basın toplantısında görevinin başında olduğunu söyleyen Hüseyin Eroğlu ise bugün istifa etti.

Dün basın toplantısı yaparak görevinin başında olduğunu açıklayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, bugün yaptığı yazılı açıklama ile Samsunspor’dan ayrıldığını ifade etti. Samsunspor ile Hüseyin Eroğlu arasındaki sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

11 yıl aranın ardından Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Süper Lig’e yükselen Samsunspor, bu sezon oynadığı 5 maçta 1 puan toplayarak 20. sırada yer aldı. Gelen eleştiriler üzere dün yaptığı haftalık olağan basın toplantısında görevinin başında olduğunu ve 1 galibiyetle her şeyin düzeleceğini ifade eden Eroğlu, Samsunspor’dan ayrıldığını açıkladı.

https://twitter.com/Samsunspor/status/1706963125453410542

GAZİANTEP FK MAÇINA YENİ HOCA YETİŞMİYOR

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran Samsunspor’da yeni teknik direktör arayışları başladı. Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, "Yeni hocanın Gaziantep FK maçına yetişmesi zor gözüküyor. Başkanımız ve bizim temennimiz o ki Rizespor maçına yeni hoca ile giderek milli araya orada alınacak puan ve puanlarla moralli bir biçimde girmektir" dedi.

YÜKSEL YILDIRIM SERGEN YALÇIN'I DOĞRULADI

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Sergen Yalçın'la görüştüklerini bildirdi. Yıldırım, "Kadroya bakıp karar vereceğini söyledi. Tabii şampiyon hoca, bunun da bir bedeli var. Orta yolu bulmaya çalışacağız. Kabul ederse Sergen hoca ile çalışmayı çok isteriz. Listemizde yer alan Türk teknik adamlarla anlaşamazsak yabancı hoca getireceğiz. Yeni teknik direktör bulana kadar altyapı hocasından biriyle maçlara çıkacağız." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...