Şenol Güneş'ten telefonda derbi taktiği: Cesur ol, Aslan'ı yen

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Şenol Güneş'ten telefonda derbi taktiği: Cesur ol, Aslan'ı yen

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Burak Yılmaz istifa eden eski hocasını arayıp derbi için destek istedi. Şenol Güneş, analiz ekibinin bütün verilerini paylaştı ve ofansif futbol tavsiyesinde bulundu.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’taki teknik direktörlük görevinden istifa eden Şenol Güneş, buna rağmen derbide Galatasaray’ın mağlup edilmesi için mesai yapıyor. Kartal’ın eski teknik patronundan destek isteyen isim, öğrencisi olan Burak Yılmaz oldu. Şenol Güneş’in yerine geçen genç teknik adamın, hocasından derbi planı için tavsiye istediği öğrenildi. Şenol Hoca’yla telefon yoluyla derbi mesaisi başlarken, istifa eden tecrübeli teknik adam, öğrencisinin başarılı olması için analiz ekibinden verileri topladı.

FARKLI PLAN DÜŞÜYOR

Galatasaray hakkındaki bütün verileri Burak Yılmaz’la paylaşan tecrübeli teknik adam, oyun planı için de tavsiyede bulundu. Galatasaray karşısında geriye çekilmenin hata olacağını savunan Güneş, cesur futbolun sergilenmesi gerektiğini söyledi. Burak Yılmaz ise hocasının verdiği desteğe rağmen oyun planı konusunda aynı görüşte değil. Aslan’ı devirmek için farklı bir plan üzerinde çalışan genç teknik adamın, ilk 11 tercihinde de sürpriz yapmaya hazırlandığı öğrenildi. 

CEZAYİRLİ YEDEK KULÜBESİNE

Beşiktaş’ta, Burak Yılmaz’ın hücumcuları belli oldu. Derbide Ghezzal’ı yedeğe çekecek olan genç teknik adam, formayı Rashica’ya verecek. Sol kanatta Cenk, santrforda ise Aboubakar olacak. Ortada Amir, Gedson ve Chamberlain formaya yakın. Bu arada alt baldırında ödem tespit edilen Umut Meraş derbide yok.

8-0 HATIRLATMASI

Beşiktaş’ın problemli yıldızı Valentin Rosier yine çok konuşulan bir harekete imza attı. Bir ajans için modellik yapan Fransız oyuncu, üzerinde 8 ve 0 rakamlarının bulunduğu bir ceket giydi. Siyah beyazlı taraftarların, 8-0’lık Liverpool mağlubiyetini hatırlatan bu paylaşıma olan yoğun tepkisine rağmen Rosier fotoğrafı silmedi. Fransız oyuncunun bir süre sonra profil fotoğrafının altına “I am who i am” (Ben neysem, oyum) şeklinde not düşmesi de dikkati çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...