Serdar Saatçi'den olay sözler: Gençlik ateşiyle camı kırdım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Serdar Saatçi'den olay sözler: Gençlik ateşiyle camı kırdım

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Sezon başı Beşiktaş'ın Avusturya kampında kadro dışı bırakılan Serdar Saatçi, kulüpten ayrılarak Braga'ya 1.5 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Tivibu Spor'a konuşan genç oyuncu, asgari ücretle oynadığını ve sinirden soyunma odasında cam kırdığını açıkladı.

Braga'da forma giyen Serdar Saatçi, Beşiktaş'ta yaşadığı günlerde dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Tivibu Spor'a konuşan 20 yaşındaki stoper, Avusturya kampında cam kırdığını itiraf etti.

Serdar Saatçi'den olay sözler: Gençlik ateşiyle camı kırdım

SERDAR SAATÇİ: EN BÜYÜK HATAM SESSİZ KALMAMDI

Beşiktaş'ın sezon başı gerçekleştirdiği Avusturya kampında Valerien Ismael ile yaşadığı gerginliğe değinen Serdar Saatçi, "Kampın ikinci maçıydı. İlk maçta da yedek başlamıştım, oyuna girdikten sonra güzel bir performans göstermiştim. Diğer maçta 11'de oynayacağımı düşünüyordum. Kadroyu görünce moralim bozuldu. Oyuna geç girdim, erkenden çıkarıldım. Oyundan çıkınca, soyunma odasında gençlik ateşiyle camı kırdım. Kapıyı tekmelemedim. Bu da sinirden olmuştu. Bunu da kimse bilmiyordu." ifadelerini kullandı.

Süreçlerin yanlış yönetildiğini belirten Saatçi, "En büyük hatam sessiz kalmamdı. Camı kırmıştım, otele vardığımda yapabileceğim hiçbir şey kalmamıştı çünkü uçak biletim alınmıştı. Ceyhun Kazancı ile konuştum, kendimi hazır hissediyordum. O da bana 'Hocanın kararı.' demişti. Ben de saygı duyup İstanbul'a dönmüştüm." dedi.

Serdar Saatçi'den olay sözler: Gençlik ateşiyle camı kırdım

SERDAR SAATÇİ: ASGARİ ÜCRETLE OYNUYORDUM

Braga'ya transfer olma süreciyle ilgili konuşan Serdar, "Sürecin devamında sözleşme olayları da dönmüştü. Beşiktaş'ta kalmayı gerçekten çok istiyordum. Konu kesinlikle para değil. Beşiktaş'ta ilk başladığım zamanlarda asgari ücretle oynuyordum. Öncesinde hiçbir zaman benimle sözleşme imzalamak istemediler. Ahmet Nur Çebi ve Ceyhun Kazancı ile oturmuştuk, onlara 'daha çok oynamak istiyorum' demiştim. 'Düşüneceğiz' demişlerdi ama bana söyledikleri tek şey 'Valerien Ismael seni istemiyor' olmuştu." sözlerini dile getirdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...